روزنامه هممیهن طی تک نگاری از علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس دهم نوشت:
علی مطهری تنها چهره سیاسی معتدلی در تهران بود که توانست لیستی برای انتخابات ارائه دهد. البته او با تاکید بر اینکه لیستش «نه لیست اصلاحطلبی است و نه اصولگرایی» وارد کارزار انتخابات مجلس شد. او سال سیاسی شلوغی را سپری کرد و با ارائه لیست انتخاباتی فهرست «صدای ملت» سعی کرد تا یکبار دیگر وارد مجلس شود. او اعلام کرد که جمعی از افراد معتدل اصلاحطلب و اصولگرا را در این فهرست جای داده است و در صورت ورود به مجلس فراکسیون صدای ملت را تشکیل خواهد داد.
لیست انتخاباتی او مورد حمایت اعتدالگراها و برخی از چهره های گروهی که با انتشار بیانیهای با عنوان «بیایید روزنهگشایی کنیم» مردم را به مشارکت دعوت کردند، قرار گرفت. اگرچه در پایان، مطهری و لیست انتخاباتی او در میان 60 نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم در تهران قرار نگرفتند اما این انتخابات هر چه برای این چهره سیاسی نداشت به نظر میرسد رویکرد او نسبت به موضوع حجاب را حداقل با بیان تعدیلشدهتری همراه کرد. «حجاب مسئله اصلی کشور نیست» متفاوتترین اظهارنظر او نسبت به مسئله حجاب بود که آن را در نشست خبری انتخاباتیاش مطرح کرد.
او که در نیمههای سال گفته بود «میگفتند روسری سخت است، نظام هم با آنها راه آمد؛ اما به همین راضی نیستند؛ میبینید که الان ساق پا و شکم هم بیرون است (گفتوگو با سازندگی)» اما حالا معتقد است حجاب «موضوعی نیست که کشور بخواهد درگیر آن باشد و نظام هم قائل به سختگیری در این مورد نیست و به ندرت کسانی هستند که بخواهند هنجارشکنی کنند و رفتار آنها ناشی از بیحیایی باشد». در سالی که گذشت، نظر مطهری درباره اخراج اساتید نیز بسیار مورد توجه رسانهها قرار گرفت. او با استناد به سخنرانی تند پدرش بر علیه شاه گفت که شهید مطهری با وجود آن سخنرانی تند حتی از تدریس هم منع نشد. مطهری تاکید کرد که دولت و وزارت علوم باید بهطور مستقل در اینجا تصمیم بگیرند و عمل کنند؛ و اجازه ورود نهادهای امنیتی و اطلاعاتی را ندهند.