حجتالاسلام حاج علیاکبری خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبههای اول نماز جمعه، در سخنانی، گفت: خودم و همه شما نمازگزاران عزیز را به رعایت تقوای الهی دعوت میکنم، سخن ما در خطبه اول درباره یکی از اصلیترین جلوههای انسانیت است.
وی افزود: همه ما نسبت به دیگران در هر جایی که زندگی میکنیم یک حق بزرگ داریم، آن حق عبارت از این است که دیگران بهگونهای با ما رفتار کنند که از ناحیه آنها به ما ضرر و ظلمی وارد نشود.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران در ادامه، گفت: در مقابل آن یک تکلیف و مسئولیت برعهده فرد فرد ما هست، همه ما بدون استثنا با آن مسئولیت از طرف ما نباید به احدی آسیبی برسد.
حجتالاسلام حاج علیاکبری یادآور شد: سلام به معنای موافقت و سازگاریست و نقطه مخالفش به معنای ناسازگاریست و همه میدانند که سلام از صفات بارز خداوند است و اسمای حسنای الهی است؛ یعنی خداوند چنین اراده کرده که افراد در مواجه با یکدیگر نام او را بر زبان جاری کنند، نعمت ویژهای که خداوند به بهشتیان میدهد، سلامی است که به آنها تقدیم میشود.
وی ادامه داد: در آغاز سفر آخرت برای انسانهایی که در دنیا در سلم و سلام و پاکیزگی زندگی کرده باشند، فرشتگان به آنها سلام میکنند و به آنها شادباش و خوشآمد میگویند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران افزود: مؤمنین در آستانه ورود بهشت هم، چنین حالتی را تجربه میکنند و انسانهایی که در دنیا کسی را نرنجاندند و به دیگران آسیبی نرسانند، سلامت روحی دیگران را به خطر نینداختند و سالم زندگی کردند، به صورت جمعی به بهشت میروند.
حجتالاسلام حاج علیاکبری خاطرنشان کرد: درهای بهشت یکی پس از دیگری برای این افراد باز میشود، آن عزیز فرشتگانی در آنجا مأموریت دارند به این افراد میگویند چه قدر شما خوب بودید و سالم زندگی کردید و اجر شما زندگی ابدی الهی است و به دارالسلام وارد شوید.
وی گفت: برادران و خواهران عزیز، این زندگی بهشتی را پیامبر به جامعه مؤمنان آموزش داد و خود او هم مأمور شد از همین بشارت بزرگ استفاده کند.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران تأکید کرد: دارالسلامی که خداوند وعده داده، در همین دنیا بهوجود میآید، آرمان جامعه اسلامی تشکیل دارالسلام است و همه کسانی که در این جامعه زندگی میکنند، هیچ دغدغهای ندارند و روابط اجتماعی آن آکنده از رعایت حقوق یکدیگر است.
حجتالاسلام حاجی علیاکبری گفت: قبل از ظابطین قضایی آحاد مؤمنین مکلف هستند در چنین جامعهای این گفتمان و ارزش را در زندگیهای خود رعایت کنند و این میشود یک تقوا و اینگونه اگر زندگی کنیم، جامعه دارالامان میشود.
وی گفت: خدای بزرگ را به خاطر اسلام ناب محمدی سپاسگزاریم و به همه توفیق مسأله بزرگ اجتماعی را کرامت بفرماید.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران، گفت: حضرت امیر در نهجالبلاغه میگویند مواظب باشید ظاهر زندگی دنیا، شما را فریب ندهد و بهار جوانی، خزان پیری را در پیش دارد، مؤمن زندگی دنیای خودش را قدر مینهد.
حجتالاسلام حاجی علیاکبری افزود: اینجا جایی است تا بشینید، باید برخیزید و تلاش در دنیا باید این باشد که توشه برای آخرت برداریم.
وی افزود: مجالس فاطمی از دشمنشناسی تا مقاومت در جامعه اشاعه پیدا کند، چرا که مادرمان حضرت زهرا (س)، اسوه مقاومت و خانوادهداری و حجاب و عفاف هستند و باید این درسهای مهم را سرلوحه کار خود قرار دهیم.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران در ادامه گفت: از بیان رهبر انقلاب یافتیم، بسیجی واقعی خودِ امام و مکتب امام بود و در این دیدار رهبر انقلاب دائم ارجاع میدهند و در این دیدار گذشته رهبر انقلاب بسیجیان را به مطالعه بر روی زندگی امام دعوت میکنند.
حجتالاسلام حاجی علیاکبری خاطرنشان کرد: نکته اول، منطق بسیج است و روی دو رکن استوار شده، تهدیدزدایی حداکثری یعنی توان مقابله با دشمنان خودش؛ رکن دوم حداکثرسازی ظرفیت و امکان برای تولید فرصت پیشرفت و زندگی بهتر که این هم همان رکن رحما بینهم است.
وی تصریح کرد: این منطق بسیج مثل کوههای استوار و مقاوم است و در یک سازمان جمع نمیشوند و امروز روز شهادت شهید مدرس است که ایشان در برابر تهدید و توطئه به خوبی عمل کرد.
خطیب نماز جمعه این هفته تهران در ادامه، گفت: تفکر بسیج فراتر از مرزها است و اندیشه بسیج در ایران محصور نمیشود.