محسن پیرهادی ، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در 11 اسفندماه سال جاری و ترسیم راهبردهای چهارگانه امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت توسط رهبر معظم انقلاب در این زمینه، عنوان کرد: مشارکت در انتخابات بهترین مسیر اصلاح شرایط و انتقال قدرت است. قواعد و مشروعیت سیاسی نظام نباید قربانی رفتارهای سلیقه ای شود، ایجاد شرایط برای حضورانتخاباتی همه گروه های سیاسی – اجتماعی فعال و قانونی در کشور یکی از پیش نیازهای اساسی برگزاری انتخابات است.
وی افزود: فراهم آوردن بستر یک انتخابات پرشور و رقابتی متوجه دستاندرکاران برگزاری انتخابات و احزاب وگروه های سیاسی است که هریک باید به سهم خود در این عرصه با توجه به نقش و وظیفه ای که دارند مشوق حضور مردم در انتخابات باشند.
* نام و نان برخی در پمپاژ ناامیدی به جامعه است
عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه آنچه انتخابات را معنا می دهد رقابت گروههای سیاسی باهم است که منجر به شفافیت وافزایش اعتماد عمومی در سیاست داخلی می شود، افزود: در مقابل نیز آنچه بیش از توطئه ها و کارشکنی ها دشمنان کشور به انسجام و وحدت ملی ما آسیب می زند،هیاهوسازی و سیاه نمایی برخی از کنشگران و فعالان سیاسی است که نام و نان شان با پمپاژ ناامیدی اجتماعی گره خورده است.
پیرهادی با بیان اینکه منتقدان شرایط موجود کشورباید بدانند تنها راه موثر آنها برای ایجاد تغییر از صندوقهای آرا و حضور درانتخابات می گذرد، افزود: متاسفانه جمعی در جریانهای سیاسی چه اصلاح طلب و چه اصولگرا سوار بر موج نارضایتی موجود در جامعه در پی ایجاد نام و نان برای خود هستند وبی توجه به منافع مردم و کشور از هر روزنه ای برای دمیدن بر نا امیدی اجتماعی شکل گرفته می دمند و جالب تر اینکه این مدافعان تحریم انتخاباتی نسخه ای برای بهبود شرایط ندارند.
* تحریم صندوق رای ،کنشی اشتباه و هیجانی است
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طیفی در جامعه از شرایط اجتماعی و اقتصادی موجود گلایه و نارضایتی دارند و متاسفانه در کنشی اشتباه وهیجانی اعلام می کنند با عدم حضور پای صندوقهای رای این نارضایتی را عیان خواهند کرد،این در حالی است که بهترین و مهمترین مسیر تغییر از صندوق های رای ایجاد میشود و مردم با رای شان می توانند پیام تغییر یا اصلاح را اعلام کنند ،چرا که ثمره ی تحریم صندوق های رای جز ناامیدی و زیان به کشور و مردم نیست.
*منفعل شدن مردم تهدیدی جدی برای کشور است
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه یکی از دلایل تقویت نظام جمهوری اسلامی ریشه دار شدن آن طی 4 دهه گذشته برغم همه توطئه های دشمن توجه به نقش و حق مردم درحکمرانی است، گفت: منفعل شدن مردم در برابرسرنوشت خود و کشور آسیب و تهدیدی جدی برای کشوراست،دست کشیدن مردم منتقد ازشرایط حق رای شان به معنای انصراف آنها درنقش آفرینی در حکمرانی نیست.
پیرهادی گفت: مشارکت مردم ضامن تقویت استقلال کشور است وعدم مشارکت یا کاهش عیان آن نسبت به ادوار قبلی انتخابات این پیام را به دشمنان کشور مخابره میکند که می توانند با افزایش فشارها و تحرکاتشان منافعشان را پیش ببرند .
وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از ثمرات افزایش مشارکت انتخاباتی مردم کاهش فشارهای بینالمللی است، ادامه داد: عیان شدن سرمایه اجتماعی و اعتمادعمومی به حاکمیت قدرت چانه زنی کشور را در تعاملات و مذاکرات بین المللی بیشتر و قوی تر میکند وسبب می شود منافع و مصالح نظام درعرصه بین المللی تقویت شود.
ثبتنام از داوطلبان راهیابی به مجلس دوازدهم از 27 مهر الی 3 آبانماه انجام گرفت که حدود 25000 نفرنامنویسی کرده بودند.