جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان المعمدانی در نسبت و مقیاس خودش دست کمی از فاجعه انسانی در هیروشیما نداشت. بمبی که بر سر مجروحان، زنان، کودکان و پناهجویان فرود آمد بزرگترین نوع از سری بمبهای مارک-۸۰ دسته گلی اهدایی از سوی آمریکا بود.
بمبی که در جنگ ویتنام بدن های زیادی را تکه تکه کرد و در جنگ خلیج فارس نیز از آن استفاده شد. قدرت و شعاع تخریب بمب MK-84 تا حدیست که خلبانان اف-۱۱۷ نایتهاوک، از آن در اصطلاح خود با عنوان چکش یاد می کنند.
این بمب هولناک با میزان تخریب وصف ناپذیرش در نقطهای فرود آمد که دارای مساحتی کوچک و تراکم انسانی بالا بود.
شاید سردمداران رژیم اشغالگر بعد از افتضاح شکست غیرقابل ترمیمشان در برابر گروهی که چندین سال تحت سخت ترین و شدیدترین تحریم ها و محاصرههای فیزیکی بودهاند، علاوه بر نشان دادن ضربه شستی فراموش نشدنی به فلسطین به دنبال پیروی از مشی نحس آمریکا در جنگ جهانی دوم بودهاند تا با شوکی بزرگ دنیا و این ملت مظلوم را سر جای خودشان بنشانند.
طوری که هم حساب کار را در منطقه به دست مخالفانش دهد و هم از باتلاقی که در آن گرفتار شده، با چنگ و دندان بیرون بیاید.اما محاسبات درست از آب در نیامد و خروجی تابع این معادله چیز دیگری خواهد شد.
سرمشق و گرتهبرداری از تجربیات گذشته تنها با در نظر گرفتن ظرف زمان و مکانش قابل اعتناست.در دنیای امروز که رسانه بیش از پیش میان مردم گسترش پیدا کرده و با داشتن وجدانی بیدار و کمی جستوجو از منابع مختلف می توان به حقیقت و یا بخشی از آن دست یافت؛
کامیابی جنگی با این طرق فجیع قطعا منسوخ و زائل شده. در شرایطی که با کند و کاو تاریخی می توان به ریشه های اساسی منازعه دست یافت، انتحار کردن اسرائیل با توسل به رفتارهایی حتی دون شان قرون وسطایی تنها نشان از عدم درک درست آنها از میزان اطلاعات مردمی در قبال اصل و پایه مساله فلسطین است.یکی از دلایل دیگری که پروژه هیروشیما سازی غزه نمی تواند آنجور که دلخواه طراحانش است پیاده شود، مساله بلاد اسلامیست.
خاکی که محل مناقشه است، ژاپن، ویتنام و یا هر جای دیگری نیست که بتوان به راحتی با یک شوک بزرگ و یک ابر جنایت ساکنینش را ساکت کرد.
این خاک به شمار پیروان ادیان ابراهیمی از اسلام و مسیحیت گرفته تا یهودی غیر صهیونیست مدعی و پشتیبان دارد.
از آغازین لحظات مخابره خبر حمله به بیمارستان المعمدانی خیل عظیمی از مسلمانان و آزادگان در اقصی نقاط جهان خصوصا کشورهای اسلامی به خیابان ها آمدند و مقابل سفارت های رژیم صهیونیستی تجمع کردند.مقام معظم رهبری در آخرین سخنرانی خود پیش از وقوع این جنایت به لبریز شدن صبر مسلمانان اشاره داشتند و مقامات ایرانی در صورت عدم توقف نسل کشی در غزه بارها بر گسترش و توسعه درگیری در منطقه هشدار داده بودند.
در اردن و ترکیه سفارتخانهی رژیم غاصب با هجوم و خسارت مردم روبه رو شد که این تنها بخشی از خشم مسلمانان است.تجربه تلخ بمب افکنی در ژاپن و همچنین تجربه تلخ تر از آن که عادی سازی و طرح انگارهای بشردوستانه بر قامت جنایت است، دیگر تکرار نخواهد شد.
امیر مرادعلی / فعال حوزه رسانه