اولین بار عصر سهشنبه ۳۰ خرداد منابع خبری از حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین در شهر دورس موسوم به اشرف ۳ خبر دادند. پلیس آلبانی پس از این اتفاق اعلام کرد بر اساس حکم دادگاه و به دلیل نقض توافقات صورت گرفته، به این مقر حمله کرده و با مقاومت تروریستهای منافق مواجه شده است. در این درگیری، اما بیش از ۷۰ عضو این سازمان را بازداشت شده اند. در پی بروز درگیری بین یگان ضد تروریسم دست کم یکی از اعضای این سازمان کشته شد.
وزارت کشور آلبانی در این باره اظهار کرد که گروهک تروریستی منافقین از توافقات مربوط تبعیت نکرده و توضیح داد این عملیات در راستای اجرای قانون ویژه پیگرد علیه فساد و جنایت سازمان یافته و همچنین تصمیم دادگاه ویژه مربوط به فساد و جنایت سازمانیافته انجام شده است. این وزارتخانه همچنین مقاومت از سوی ساکنان اردوگاه اشرف در برابر اقدام پلیس را تایید کرد.
منافقین در میان دولتمردان غربی به عنوان اپوزیسیون اصلی ایران شناخته میشدند. اما همین دولتمردانی که تا چند ماه پیش به طور رسمی و تمام قد از آشوبهای ایران و منافقین حمایت کردند؛ اکنون به مقابله با آنها پرداختهاند و این مسئله نشان دهنده تغییر بازی غربیها با منافقین است.
این موضوع میتواند دلایلی مختلفی داشته باشد که یکی از آنها اثبات قدرت جمهوری اسلامی ایران، چند جانبه گرایی بین المللی و تقویت قدرت دیپلماسی است که کشورهای غربی را ملزم ساخته که نه تنها از تروریستهای منافقین حمایت نکنند؛ بلکه با آنها مقابه نمایند.
مورد دیگر منفور بودن منافقین است. منافقین به دلیل اقدامات تروریستی و کشتارهای فراوان در خیابانهای کشور، در میان مردم ایران منفور هستند. کشورهای غربی نیز اگر بخواهند حتی در ظاهر هم که شده خود را حامی مردم ایران نشان دهند، دیگر نمیتوانند از منافقین حمایت کنند. به عبارتی دیگر، میتوان گفت که تاریخ مصرف منافقین برای غربیها، به صورت موقت به اتمام رسیده است.
نخست وزیر آلبانی در اولین اظهارات بعد از یورش پلیس این کشور به کمپ اشرف ۳ که مقر منافقین در این کشور است اظهار کرد: منافقین چند سال است که در کشور ما هستند. از حضورشون استقبال میکنیم، اما به شرطی که آنها از آلبانی به عنوان سکویی برای عملیاتهای خود استفاده نکنند. اما مهمانان ما بارها این توافق را نقض کردهاند و گروهک منافقین نمیتوانند از آلبانی برای جنگ علیه حکومت ایران استفاده کنند.
وی در پاسخ به سوالی درباره اقدامات سایبری منافقین علیه حکومت ایران نیز گفت: آلبانی هیچ قصدی برای در جنگ بودن با ایران ندارد و دوست ندارد که هیچ کسی از مهمانوازی ما سوء استفاده کند.
گروهک منافقین در سالهای اخیر با کمک یکی از دولتهای حامی خود، پیشرفتهترین سرورها را در یگان سایبری به کار گرفته است. گفته میشود در این سرورها اطلاعات زیادی از جمله اطلاعات مربوط به مرتبطین و نفوذیهای منافقین در داخل ایران وجود دارد.
پلیس آلبانی در یورش به مقر منافقین تمام تجهیزات کامپیوتری که این گروهک برای اقدامات سایبری و مجازی خود مورد استفاده قرار میدادند را ضبط کرد.
جواد منصوری عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی درباره اتفاقات اخیر در آلبانی و حمله پلیس این کشور به مقر منافین اظهار کرد: شاید نتوان دلیل کامل و مشخصی درباره اتفاق اخیر مطرح کرد، اما تحلیلی را میتوان در این باره ارائه داد.
به نظر میرسد آمریکاییها از این طریق خواستن چراغ سبزی به ما نشان دهند تا در مواضع خود نسبت به آنها با انعظاف بیشتری برخورد کنیم. این تصور من است، اما این که در پشت پرده دقیقا چه اتفاقی افتاده است نمیتوان به طور مشخص درباره آن صحبت کرد.
وی ادامه داد: آلبانی کشور ضعیفی است و تا حدود زیادی زیر سایه آمریکاییها عمل میکند. اگر چه اروپاییها از این حرکت ناراحت هستند. دلیل این ناراحتی آن است که اروپاییها تضعیف منافقین را به نفع خود نمیبینند و به دنبال آن هستند که همیشه با این اهرم بازی کنند. البته آمریکاییها نیز به دنبال همین اهرم فشار هستند منتهی در این مقطع فکر کردند که این مهرهای که در اختیار دارند را در ارتباط با ایران هزینه کنند.
وی درباره آینده کروهک تروربستی منافقین در و رابطه این گرهک با آلبانی اظهار کرد: در این قضیه باید دید که آلبانی تا چه حد در این قضیه انعطاف نشان دهد اگر نخواهد انعظافی نشان دهند تمام اعضای این گروهک را اخراج میکنند، همان کاری که عراقیها انجام دادند. اما ممکن است کمی انعطاف نشان دهد و با شرط به آن که آنها دقیقا زیر نظر دولت آلبانی اقدام کنند تا مدتی دیگری در آلبانی بمانند.
وی افزود: صحبت دیگری نیز در این باره مطرح میشود که احتمالا اعضای گروهک منافقین جمع شوند و به سرزمینهای اشغالی فرستاده شوند و از وجود اینها برای سرکوب فلسطینیها استفاده شود.
منصوری درباره کاهش پستهای ایستاگرامی و متنها محتوای ضد جمهوری اسلامی ایران پس از حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین گفت: به هر حال چند صد نفر آدمی بودند که از صبح تا شب کار دیگری نداشتند و تنها پشت کامپیوتر مینشستند و به قول خودشان یا تولید محتوا و یا خبر پراکنی میکردند و حالا که این کار تعطیل شده و مقر آنها از بین رفته است معلوم است که چنین موضعاتی که بر دروغینی که بر علیه کشورمان مطرح میشد دیگر در فضای مجازی دیده نمیشود. ممکن است در آینده باز هم با محدودیت و یا با اشکال دیگری باز هم شاهد این اتفاق و این موضوعات از طرف اعضضای کروهک تروریستی نافقین باشیم، اما اکنون از هم پاشیده شده اند و باید دید که در آینده چه میشود.
منصوری ادامه داد: صحبتهای مطرح شده که آلبانی کامپیترها و سرورهای اعضای گروهک منافقین را به ایران تحویل داده است و اگر این اتفاق و این موضوع درست باشد معلوم میشود که تصمیم جدی برای تضعیف این سازمان گرفته شده است و منتهی معلوم نیست که این خبر تا چه اندازه درست است.
وی درباره آینده گروهک تروریستی منافقین گفت: به نظرم درباره آینده اینها اتفاق خاصی نخواهد افتاد اینها تعدادی مزدور هستند که حتی حاضرند فرانسویها آنها را جمع کنند و مقابل مردم و معترضین این کشور به کار گرفته شوند. اگر بعدا خبرهایی در این باره شنیدیم نباید تعجب کرد. اینها چیزی برای از دست دادن نداشته و هویتی ندارند و احتمال آن است که حتی به سرزمینهای اشغالی بروند و یا ممکن است جایی دیگر بروند. این افراد اصلیتی جدی ندارند و چندان آدمهایی مهمی محسوب نمیشوند.