معمولاً دولتها و کشورهای کوچک با وسعت و جمعیت اندک، همواره به دنبال تعامل و همزیستی مسالمتآمیز با کشورهای پیرامونی در منطقه خود هستند تا اینگونه ضعفهای ژئوپولیتیکیشان را جبران کنند؛ موضوعی که در خصوص رژیم اشغالگر قدس متفاوت است. این رژیم جعلی با ماهیت جنگطلبانه و تنشزای خود همواره راهبرد متفاوتی را در پیش داشته است. طبق استراتژی این رژیم هرچقدر کشورهای حاضر در محیط پیرامونی تلآویو را کوچکتر و کم جمعیتتر ببیند، حاشیه امن بهتری را احساس میکند.
در گذشته آنها با سیاستهای تجزیهطلبانه برای تجزیه سوریه و عراق خوابهای زیادی دیده بودند. کردستان عراق و سوریه از اهداف تجزیهطلبانه رژیم صهیونیستی در منطقه بود که این رؤیا با قدرت ایران و مقاومت، نابود شد.
در حالیکه همگرایی امیدبخشی میان کشورهای اسلامی منطقه از جمله ایران و عربستان و نیز سوریه و عربستان در حال تقویت است. رژیم صهیونیستی این طرح جعلی آذربایجان جنوبی را برای آذربایجان ایران طراحی کرده است و با حمایتهای بدون نقاب و عریان رسماً خواستار تجزیه ایران است.
خواب برای خاک ایران
کمی پس از سفر رضا پهلوی فرزند شاه مخلوع به سرزمینهای اشغالی که با تلاش برای ایجاد هماهنگی و اتحاد میان اپوزیسیون خارجی و رژیم اشغالگر قدس صورت گرفت. ۳۲ نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی با تنظیم نامهای خطاب به وزیر خارجه رژیم اسرائیل به صورت علنی و عریان خواستار حمایت تلآویو از تجزیه ایران شدند. موضوعی که نشان میدهد، دشمنی و تجزیه ایران مورد اتفاق همه گروههای سیاسی در داخل رژیم صهیونیستی است.
حمایتهای بیدریغ امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و تبلیغاتی در کنار ارائه محاسبات بلندپروازانه به دولت علیاف بههمراه پروژه جعلی هویتسازی قلابی برای اقوام تمدن ایرانی، بخشهایی از راهبرد فرزندان سامری برای تولید کشورهای کوچک در غرب آسیا است که اکنون این تلاشها وارد فاز علنیتر و جدیدتری شده است.
هرچند کمی بعد در داخل رژیم صهیونیستی با برخی تحرکات نمایشی ادعا شد آن نمایندهها ظاهراً تغییر موضع دادند، لیکن این رفتارهای تاکتیکی و نمایشی نیات درونی و واقعی آنها را پنهان نمیکند زیرا آنان به طور جدی به دنبال تنش در شمال غرب کشور و اجرای طرح تجزیه ایران بزرگ هستند.
در عین حال باید توجه داشت که رضا پهلوی در سفر به سرزمینهای اشغالی دچار یک خطای محاسبه بزرگ شد. در حالیکه هنوز مدتی زیادی از سفر او به تلآویو نمیگذشت شاهد خنجر از پشت نمایندگان پارلمان رژیم صهیونیستی به فرزند شاه مخلوع بودیم، تا نشان دهد دشمنی آنان صرفاً با جمهوری اسلامی نیست و دامنه خصومتهای آنان با ایران و ایرانی با هر نوع گرایش سیاسی پایانی نداشته و بدون استثنا تداوم دارد.
خیز رژیم صهیونیستی برای ناامن کردن شمال غرب ایران
کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به توافق میان ایران و عربستان، گفت: توافقنامه ایران و عربستان در پکن فصلی نویی در دیپلماسی منطقه غرب آسیا و یک ضربه کاری به آمریکا و اسرائیل به حساب میآید.
حسن هانی زاده در گفتگو با مهر، با اشاره به این اقدام صهیونیستها، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی بخاطر شکستهای مکرر خود در داخل اراضی اشغالی و منطقه قصد دارد این بار از آذربایجان برای ناامن کردن مرزهای شمال غربی ایران استفاده کند.
وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی درصدد احداث پایگاههایی در مرز مشترک ایران و آذربایجان است، ادامه داد: رفت و آمد مقامات نظامی و عوامل موساد به آذربایجان نشاندهنده این است که رژیم صهیونیستی پایگاههای خودش در منطقه را از دست داده بنابراین به سمت آذربایجان خیز برداشته تا مشکلات امنیتی برای ایران ایجاد کند.
کارشناس مسائل غرب آسیا عنوان کرد: اظهار نظرهای غیر منطقی «الهام علیاف» رئیس جمهور آذربایجان علیه ایران و تهدیدهای مکرر مقامات این کشور علیه ایران و ارمنستان نشان میدهد که همه این تحرکات بواسطه آمریکا و رژیم صهیونیستی صورت میگیرد.
هانی زاده با اشاره به توافق میان ایران و عربستان، گفت: توافقنامه ایران و عربستان در پکن فصلی نو در دیپلماسی منطقه غرب آسیا و یک ضربه کاری به آمریکا و اسرائیل به حساب میآید و از طرفی این توافقنامه به انزوای رژیم صهیونیستی منجر شده است.
وی اظهار کرد: رژیم اشغالگر در تلاش است به سمت آذربایجان خیز بردارد تا از این منطقه برای ناامن کردن ایران و شمال غرب ایران استفاده کند.
کارشناس مسائل غرب آسیا با اشاره به توافق میان ایران و عراق که سال گذشته صورت گرفت، تصریح کرد: بر اساس آن قرار شد ارتش عراق مرزهای مشترک ایران و عراق را در اقلیم کردستان کنترل کند و مانع نفوذ گروهکهای تروریستی شود بنابراین رژیم صهیونیستی نیز نمیتواند در اقلیم کردستان اقداماتی علیه ایران انجام دهد.
هانی زاده در پایان با بیان اینکه پایگاههای اسرائیل در اقلیم کردستان غیر فعال شده است، خاطر نشان کرد: ایران با نفوذ خود در منطقه غرب آسیا رژیم صهیونیستی را منزوی کرده بنابراین این رژیم درصدد انتقامگیری از ایران است و سعی میکند از آذربایجان برای این انتقامگیری استفاده کند.
آرزوی خام خلق کشورهای خیالی توسط دولتهای مینیاتوری
بی تردید قدرت، نفوذ و ظرفیتهای سرزمینی ایران در دفاع از تمامیت ارضی کشورمان، قابل مقایسه با این گونه طرحها و پروژههای نخنمای تجزیهطلبانه نیست. همانگونه که اراده تهران علی رغم خواست و اراده غرب و برخی کشورهای منطقه به رهبری آمریکا، بر حفظ یکپارچگی شامات بود و این امر محقق شد. توان دفاع سرزمینی ایران برای حفظ تمامیت ارضی کشور، تاریخی و فراتر از محاسبات غلط و آرزوهای برخی دولتهای مینیاتوری در منطقه از تل آویو تا باکو است.
در عین حال باید توجه داشت امضا این نامه ولو با اظهار نوعی عقبنشینی در مراحل بعدی اتفاقاً کمک بزرگی به ایران کرد. موضوعی که موجب شفافسازی ماهیت ایران ستیزی رژیم صهیونیستی و نیز افزایش انسجام و اتحاد بیشتر مردم کشورمان و اقوام گوناگون آن خواهد شد.