اواسط تعطیلات نوروزی ۱۴۰۲، مالک شریعتی نماینده مردم تهران، از آغاز به کار سامانه شفافیت آراء نمایندگان در سایت پارلیران خبر داد و گفت: این سامانه به صورت آزمایشی و داوطلبانه فعالیت خود را آغاز کرده است.
سامانهای که در مرحله اول ۷۹ نماینده مجلس شورای اسلامی، داوطلبانه رای خود را درباره مصوبات مجلس شورای اسلامی در معرض دید وکلایشان گذاشتند؛ با انتشار این خبر در رسانهها، در مرحله دوم ۴۳ نماینده و در مرحله سوم ۱۸ نماینده به این سامانه پیوستند و آراء خود را شفاف کردند.
اواخر سال گذشته بود که چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در تذکراتی در صحن مجلس شورای اسلامی از تعویق در نهایی شدن طرح شفافیت قوای سهگانه انتقاد کرده و خواستار تسریع در اجرای شفافیت آراء نمایندگان مجلس شدند. در ادامه رئیس مجلس شورای اسلامی از تریبون مجلس اعلام کرد تا زمان نهایی شدن طرح شفافیت قوای سه گانه و ابلاغ آن برای اجرا این امکان با هماهنگی هیئت رئیسه مجلس و با معاونت قوانین مجلس فراهم شده تا آراء نمایندگان داوطلب به صورت شفاف اعلام شود.
اکنون ۲۴ نماینده دیگر هم به جمع شفاف کنندگان آراء پیوستند و در مجموع ۱۶۴ نماینده آراءشان را شفاف کردند؛ اسامی گروه چهارم نمایندگانی که آراء خود را داوطلبانه شفاف سازی کردند به شرح زیر است:
۱. ولی الله فرزانه (نور و محمودآباد)
۲. منصورعلی زارعی کیاپی (ساری)
۳. هادی بیگی نژاد (ملایر)
۴. سیدحمیدرضا کاظمی (پلدختر)
۵. حمیدرضا حاجی بابایی (همدان)
۶. محمد خدابخشی (الیگودرز)
۷. سیدنظامالدین موسوی (تهران)
۸. لطفالله سیاهکلی (قزوین)
۹. علیرضا نظری (خمین)
۱۰. فداحسین مالکی (زاهدان)
۱۱. حسین نوشآبادی (ورامین)
۱۲. فاطمه مقصودی (بروجرد)
۱۳. زهره سادات لاجوردی (تهران)
۱۴. سیدکریم حسینی (اهواز)
۱۵. جعفر قادری (شیراز)
۱۶. محمدرضا دشتی اردکانی (اردکان)
۱۷. روحالله عباسپور (بوئین زهرا)
۱۸. ابراهیم عزیزی (شیراز)
۱۹. مهدی عیسی زاده (میاندوآب)
۲۰. عبدالجلال ایری (کردکوی)
۲۱. هاجر چنارانی (نیشابور)
۲۲. زهره الهیان (تهران)
۲۳. علی زنجانی حسنلوئی (نقده)
۲۴. مجتبی یوسفی (اهواز)