قطعنامه تصویبی پارلمان اروپا شامل بندهایی از جمله درخواست برای درج نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمانهای اصطلاحاً تروریستی اتحادیه اروپا است.
پارلمان اروپا در اقدامی مداخلهجویانه قطعنامهای ضد ایرانی با بهانه دروغین "پاسخ به اعتراضات و اعدامها در ایران" را به تصویب رساند. متمم پیشنهادی مربوط به درج نام سپاه در فهرست سازمانهای اصطلاحا تروریستی اتحادیه اروپا که روز چهارشنبه پس از رایگیری به این قطعنامه اضافه شده بود نیز در قالب این قطعنامه به تصویب رسید.
قطعنامه مذکور علاوه بر این شامل بندهای دیگری است که خواستار تحریم رئیسجمهور و دادستان کل ایران هم میباشد.
مفاد این قطعنامه ماهیت پیشنهادی دارند و شورای اروپا بایستی تصمیم نهایی را در خصوص اجرایی شدن آنها بگیرد. مصوبات شورای اروپا عموماً با رأی حداقل ۱۵ کشور که دستکم ۶۵ درصد جمعیت اروپا را نمایندگی میکنند تصویب میشود، اما در موارد حساس نظیر موضوعات سیاست خارجی، شورای اروپا عموماً بر اساس اجماع تمام اعضا تصمیمگیری میکند.
اقدام پارلمان اروپا که به درخواست گروهک های تروریستی همچون منافقین، کومله، دمکرات و دیگر گروهای ضدانقلاب فراری خارج نشین همچون سلطنت طلب ها و تجزیه طلب ها بوده، نشان از ناامیدی از غربی ها از نتیجه نگرفتن در اغتشاشات چند ماه گذشته دارد، موضوعی که حسابی آنها را به هم ریخته است چون سران غرب فکر می کردند که مردم ایران با اغتشاشگران همراه خواهند شد و با سرنگونی جمهوری اسلامی دوباره راه استعمار ایران توسط غرب هموار خواهد شد.
هرچند منابع غربی به نقل از منابع دیپلمات در اتحادیه اروپا گزارش داده اند که این اتحادیه، علی رغم تلاش برای اعمال بسته تحریمی جدید، فعلا قصد ندارد سپاه را در لیست سازمانهای تروریستی قرار دهد، اما اقدام پارلمان اروپا نشان داد که شکست اغتشاشاشگران به تعبیری شکست غربی ها در ایران بوده است.
خبرگزاری رویترز انگلیس دیروز به نقل از دو دیپلمات اروپایی گزارش داد که اتحادیه اروپا قصد دارد که دوشنبه هفته آینده (سوم بهمن)، بستههای تحریمی علیه ایران از جمله تحریم ۳۷ مقام ایرانی را به دلیل آنچه که نقض حقوق بشر دانسته، تصویب کند.
این رسانه غربی به نقل از یکی از این دو دیپلمات گزارش داد که این اتحادیه فعلا قصد ندارد در جلسه روز دوشنبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به عنوان سازمان تروریستی معرفی کند.
چرا غرب از سپاه کینه دارد؟
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از زمان اعلام تشکیل رسمی در اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۸ که به دستور امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی صورت گرفت، تا این لحظه در خدمت مردم ایران، مردم منطقه و تمامی آزادیخواهان جهان بوده و در طول۴۳ سال از حیات خود خدمات زیادی ارایه داده، خدماتی که خاری بر چشم دشمنان به ویژه غرب شده است.
از زمان تشکیل، سپاه با اینکه ارگانی نوپا و متشکل از جوانان انقلابی بود، فعالیتهای خود در دفاع از انقلاب و مقابله با ناامنیها را شروع کرد، از جمله مقابله با گروهک تروریستی منافقین و قائلههای تجزیهطلبانه و ضد انقلاب در خوزستان و کردستان و مقابله با عوامل نفوذی در دستگاهها و نهادهای انقلابی و کشور. اقدامات سپاه در مدت کوتاه آنقدر چشمگیر بود که امام خمینی (ره) در ۲۹ مرداد سال ۵۸ زمانی که عدهای از اعضای شورای فرماندهی سپاه برای ارائه گزارش به خدمت ایشان در شهر قم میروند، رهبر کبیر انقلاب در تجلیل از اقدامات سپاه پاسداران میفرمایند: «من از سپاه راضی هستم و به هیچ وجه نظرم از شما برنمیگردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی میدارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقهای جز سابقه اسلامی ندارید. سلام مرا به همه برسانید. من از همه شما متشکرم. من برای همه دعا میکنم». (صحیفه امام، ج ۹ ص ۳۱۴)
با شروع جنگ تحمیلی رژیم بعث صدام علیه ایران در ۳۱ شهریور ماه سال ۱۳۵۹، پرونده حماسه سازی جدیدی برای سپاه گشورده شد و این نیروی انقلابی در کنار نیروهای بسیج و ارتش جمهوری اسلامی با کسب تجربه از مقابله با منافقین و قائله ضدانقلاب در کردستان اقدام به حراست از کشور می کند، اقدامی که اول گروه هایی تروریستی همچون کومله و دمکرات که از سوی غرب حمایت می شدند، منکوب می شوند و در ادامه پس از هشت سال به شکست ارتش رژیم بعث صدام نیز که او هم مورد حمایت کامل قدرت های غربی و شرقی (آن زمان) بود و پیروزی ایران ختم می شود.
آخرین اقدام ملی سپاه که موجب ناراحتی غرب و به دنبال آن تصویب قطعنامه در پارلمان اروپا شده، مربوط به اقدامات سپاه در مقابله با اغتشاشگران می باشد که این نیرو در کنار بسیجیان، نیروهای انتظامی و نهادهای دیگر توانست گروه های تروریستی را که در قالب اغتشاشگران از سوی غرب پشتیبانی، حمایت و تجهیز می شدند و حدود دو ماه کشور را با طراحی غرب و صهیونیسم به آشوب کشیدند و قصد براندازی نظام را داشتند، منکوب و توطئه های غربی ها علیه مردم ایران را خنثی نماید.
اعدام "علیرضا اکبری" به عنوان ابر جاسوس انگلیس در ایران که به مدت ۷ سال اطلاعات مهم کشور را در اختیار سرویس جاسوسی انگلیس (ام آی سیکس) می گذاشت و باعث ناراحتی عمیق مقامات لندن شد، از دیگر دلایل اقدام اخیر پارلمان اروپا علیه سپاه می باشد.
در شرایطی که دولت جاسوس پرور انگلیس همواره به جاسوسان خود درباره عدم اعمال مجازات در صورت دستگیری اطمینان میدهد، اعدام علیرضا اکبری عنصر جاسوسی "ام آی سیکس انگلیس" بهعنوان اولین پرونده جاسوسی منجر به اعدام برای سران انگلیس و دیگر کشورهای غربی پیام واضحی مخابره کرد و آن این که ایران مستقل است و "امنیت ملی" برای آن اولویت اول است.
شکست گروه تروریستی داعش که توسط غرب ایجاد، سازماندهی و تجهیز شده بود و بازوی غرب و صهیونیستم در سوریه و عراق برای کشتار مردم این دو کشور و دیگر مسلمانان به شمار می رفت، عامل دیگر ناراحتی غرب از شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و سپاه می باشد؛ سپاهی که به مردم منطقه امنیت داد و نظم مورد نظر غربی ها که همان کشتار مسلمانان بود را کاملا به هم ریخت و نظم جدیدی بر پایه نظر و خواسته مردم منطقه ایجاد کرد.
اقدامات سپاه در خودکفایی در صنایع دفاعی و نظامی، سد سازی، راه سازی، ساخت پالایشگاه، ایجاد قرارگاههای جهادی خدمت رسانی به مردم آسیب دیده، آب رسانی به شهرها و صدها فعالیت دیگر عمرانی بزرگ در کشور در کنار تامین امنیت مردم ایران بخشی از فعالیت سپاه است که باعث عصبانیت و خشم مقامات غربی شده و آنها را به زعم خود وادار به انتقام از سپاه کرده است.
باید گفت فقط مردم ایران امنیت و آرامش خود را مدیون سپاه نیستند، بلکه همه مردم منطقه به ویژه عراق، سوریه و لبنان و منطقه امنیت و آرامش خود را مدیدون این نهاد انقلابی می دانند که با هزینه نمودن خون بهترین فرزندان خود همچون شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای گرانقدر گروه های تروریستی را به عنوان نماینده غرب شکست دادند و امنیت را در این کشورها حاکم نمودند.
استیصال غرب/ اروپا در بازی ضدانقلاب
اقدام اخیر پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان داد که غربی ها ابزار دیگری برای تحت فشار قرار دادن جمهوری اسلامی ایران در اختیار ندارن و از روی استیصال و ناتوانی به تحریم و این گونه اقدامات روی می آورند.
غربی ها به سرکردگی آمریکا و انگلیس پس از پیروزی انقلاب اسلامی با طراحی و اجرای انواع توطئه ها نشان دادند که لحظه ای از توطئه علیه مردم ایران غفلت نمی کنند و آرام نمی نشینند، توطئه هایی که با یاری خدا پشت سر هم با شکست مواجه شده است.
نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که غرب که خود طراح تمامی توطئه ها علیه مردم ایران است این بار بازی گروهک تروریستی منافقین، سلطنت طلب ها و تجزیه طلب ها را خورد؛ گروه هایی که هر کدام پرونده قطوری در کشتار مردم ایران و جنایت علیه بشریت دارند.
پارلمان اروپا در حالی سپاه را گروه تروریستی اعلام کرده که اکثر اعضای آن همچون، انگلیس، فرانسه، آلمان، پرتغال، اسپانیا در کنار آمریکا پرونده قطوری در کشتار و جنایت علیه بشریت در ۲۰۰ سال گذشته داشته و هنوز هم دارند و سپاه و ایران را سد راهی برای چپاول منابع مردم منطقه می دانند.
در خاتمه با یه یک سخن از شهید گرانقدر حاج "ابراهیم همت"، این گزارش را پایان می دهم: عزیزان هر موقع راه رو گم کردید، نگاه کنید آتش دشمن کدام سمت را می کوبد، همان جبهه خودی است.