![بههیچوجه در مسائل فنی تیم ملی فوتبال دخالت نمیکنیم](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/Zov64RHqfHlC/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVPi7Juxfim5Udvnl7OsEwqQ,,/+%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D9%87%DB%8C%DA%86%E2%80%8C%D9%88%D8%AC%D9%87+%D8%AF%D8%B1+%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84+%D9%81%D9%86%DB%8C+%D8%AA%DB%8C%D9%85+%D9%85%D9%84%DB%8C+%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84+%D8%AF%D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%AA+%D9%86%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D9%85+.jpg)
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت درباره اظهارات خداداد عزیزی ملیپوش سابق کشورمان که دولت را متهم به درخواست تغییر سرمربی تیم ملی کرده است، اظهار داشت: رئیس سابق فدراسیون فوتبال و سرپرست فعلی آن درخواست هایی از دولت برای حمایت از تیم ملی داشتند. طبیعتاً پیروزی تیم ملی برای همه ایرانیان اعم ار دولت و شهروندان مهم است.
وی افزود: دولت پیش از این اعلام کرد و هم اکنون نیز اعلام میکند که برای حمایت از تیم ملی برای حل هرگونه مشکل پیش روی این تیم همچون بازی های تدارکاتی، سفرهای مورد نیاز و برگزاری اردوهای آمادهسازی آمادگی دارد. در این راستا جلسهای هم برای بررسی راهکارهای حمایت از تیم ملی فوتبال برگزار شد.
سخنگوی دولت بیان داشت: دولت نه ورودی در حوزه تخصصی فنی فوتبال دارد و نه وقتی برای آن. چون با کثرت مشکلات و دغدغه های به ویژه اقتصادی مردم روبرو است. اینکه این ادعا از کجا مطرح شده است را نمی دانم!؟
بهادری جهرمی اظهار داشت: یک نکته کلیدی وجود دارد که بخش های مختلف مردم نکات و دغدغه های خود را در قالب نامه، مراجعات و یا دیدار های شخصی با من مطرح می کنند و من هم در دیدار با رئیس و سرپرست فدراسیون فوتبال و وزیر ورزش این دغدغه ها را منتقل کردهام. به همین دلیل هم وزیر ورزش به جلسه در اردوی تیم ملی رفتند و دیداری هم با رئیس فدراسیون فوتبال داشتند تا اگر نیازی به حمایت های دولت وجود دارد این حمایت ها انجام شود.
رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در پایان تصریح کرد: دولت به هیچ وجه قصد ورود به حوزه فنی فوتبال را نداشته و ندارد و نه فرصتی برای ورود به این حوزه دارد. موضوع آن است که حل مسائل تیم ملی به ویژه پشتیبانی های مالی و یا رایزنی های بین المللی حوزه بازیهای تدارکاتی نیز مطرح شد که کشورهای هدف برای انجام این بازی ها باید توسط خود تیم ملی و فدراسیون فوتبال انتخاب شوند و دولت نیز در این حوزه دخالتی ندارد.