![نظر آنکارا درباره تحریمها علیه ایران](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/VqyB6JQTOfP4/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVeYBuI0UJPBlILfFKnB5i5w,,/%D9%86%D8%B8%D8%B1+%D8%A2%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7+%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87+%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85%E2%80%8C%D9%87%D8%A7+%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87+%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86+.jpg)
« مولود چاووش اوغلو » وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه گفت که موضوع فلسطین و قدس آرمان ترکیه بوده و از آن دست نخواهد کشید.
وی که در کنفرانس خبری مشترک با « حسین امیرعبداللهیان » وزیر امور خارجه ایران در آنکارا صحبت میکرد، افزود: «تحریمهای تحمیل شده علیه ایران ناعادلانه بوده و امیدواریم که طرفهای بینالمللی به توافقی با تهران دست پیدا کنند».
وی همچنین گفت: «ما از تحریمها علیه ایران حمایت نمیکنیم و آنها را صحیح نمیدانیم.» وزیر خارجه ترکیه ابراز امیدواری کرد توافق هستهای حاصل شود.
از سوی دیگر حسین امیرعبداللهیان امشب (دوشنبه) ششم تیر ماه پس از دیدار و گفتوگو با مولود چاووش اوغلو وزیر خارجه ترکیه در آنکارا در نشست خبری مشترک با همتای خود ضمن تشکر از حسن استقبال و مهمان نوازی چاووش اوغلو گفت: همانطور بارها اعلام کردهایم که در چارچوب سیاست همسایگی و همسایه محور جمهوری اسلامی ایران، توسعه و تعمیق و تحکیم روابط ایران و ترکیه در دستورکار جدی دولت آقای رئیسی قرار دارد.
امیرعبداللهیان به سفر جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به تهران نیز اشاره کرد و افزود: آقای چاووش اوغلو را در جریان سفر آقای بورل به تهران و توافق برای ادامه مذاکرات برای رفع تحریمها قرار دادم و امیدوارم در دور جدید گفتوگوهای ایران با طرفهای مقابل به شرط رفتار واقع بینانه آمریکا و سه کشور اروپایی شاهد رسیدن به نقطه توافق باشیم. از رایزنیها و مشورتهای برادرم چاووش اوغلو در این موضوع و سایر موضوعات بهرهمند شدم.
وی از حسن استقبال و مهمان نوازی چاووش اوغلو تشکر و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران، امنیت ترکیه را امنیت جمهوری اسلامی ایران میداند و ما جز خیر برای منطقه و برای کشور دوست و برادر ترکیه نمیخواهیم.