انقلاب اسلامی ایران مسأله فلسطین را احیا کرد

در حال حاضر، در آستانه چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم؛ انقلابی که توانست معادلانه منطقه‌ای را دستخوش تغییر و تحول کرده و با حمایت از گروه‌های مقاومت در کشورهای مختلف، طرح‌ها و پروژه‌های ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی را به شکست بکشاند.

در همین ارتباط، خبرگزاری مh گفتگویی را با «عمار الأسد» نماینده پارلمان سوریه ترتیب داده است. وی تصریح کرد: نقش انقلاب اسلامی در عرصه ایجاد تغییر و تحول در معادلات منطقه‌ای، نقش بسیار بزرگی بوده است. انقلاب اسلامی ایران بسیاری از معادلاتی را که کشورهای غربی روی آنها حساب باز کرده بودند، برهم زد. یکی از مهمترین اقداماتی که انقلاب اسلامی ایران در این عرصه انجام داد، احیای مسأله فلسطین بود.

وی در ادامه یادآور شد: درحالی که رژیم صهیونیستی و ارباب آمریکایی آن برای به فراموشی سپرده شدن مسأله فلسطین تلاش می‌کردند، انقلاب اسلامی ایران آمد و این مسأله را یک بار دیگر احیا کرد تا پروژه آمریکایی - صهیونیستی در این زمینه با شکست مواجه شود انقلاب اسلامی ایران آمد و این مسأله را یک بار دیگر احیا کرد تا پروژه آمریکایی - صهیونیستی در این زمینه با شکست مواجه شود. جمهوری اسلامی پس از انقلاب خود توانست بار دیگر مسأله فلسطین را به عنوان یک مسأله محوری و مرکزی در مقابل دیدگان کشورهای منطقه و جهان قرار دهد.

الأسد همچنین عنوان کرد: انقلاب اسلامی ایران باعث شد تا مسأله فلسطین یک بار دیگر نزد همگان احیا شود. مسأله فلسطین به فضل انقلاب اسلامی ایران به یک مسأله جهانی تبدیل شد. جمهوری اسلامی ایران در کنار برخی دیگر از کشورهای شریف منطقه در این زمینه نقش آفرینی مهمی داشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران از صاحبان حق در سرزمین فلسطین حمایت به عمل آورد.

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران تأثیر بسزایی نیز بر جوانان ایرانی داشت. نهادینه شدن افکار و اندیشه‌های امام خمینی (ره) موجب شد تا جوانان ایرانی قادر به مواجهه با پروژه‌های خصمانه و توطئه‌های خبیثانه دشمنانی نظیر ایالات متحده آمریکا باشند.

این نماینده پارلمان سوریه همچنین اظهار داشت: افکار و عقاید امام خمینی (ره) موجب شد تا جوانان انقلابی ایران بتوانند در طول یک مدت زمان کوتاه دستاوردهای زیادی را خلق کنند؛ دستاوردهایی که مرزهای معجزه را لمس کردند. از همین روی، می‌توان گفت که انقلاب اسلامی ایران یک رویداد محوری بود. علیرغم گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، این کشور همچنان در برابر محاصره خفه کننده ایالات متحده آمریکا و متحدانش مقاومت می‌کند.

این شخصیت سوری تأکید کرد: ما معتقدیم که ارتباط تنگاتنگ و مستحکمی میان انقلاب اسلامی ایران و محور مقاومت در عراق، سوریه، لبنان و یمن وجود دارد. هیچکس نمی‌تواند چنین ارتباطی را کتمان کند. ایران محور مقاومت از فلسطین گرفته تا یمن، بحرین، عراق، سوریه و… را رهبری می‌کند و در این عرصه نیز توانسته است بر تروریسم تکفیری فائق آید. غلبه بر داعش تنها یکی از دستاوردهای مقاومت به رهبری ایران است.

وی عنوان کرد: کسانی که مقاومت در عراق، ایران، سوریه، لبنان، یمن و فلسطین را هدف قرار می‌دهند در واقع یک پروژه واحد را دنبال می‌کنند. درست به همین دلیل است که جمهوری اسلامی ایران بر لزوم مبارزه با تروریسم تأکید دارد. جمهوری اسلامی ایران داعش را ابزار آمریکایی‌ها برای تحقق اهدافشان تلقی می‌کند. از همین روی، هماهنگی و همگرایی میان بخش‌های مختلف مقاومت از ایران گرفته تا فلسطین، یمن، لبنان، سوریه، عراق و… به خوبی به چشم می‌خورد هماهنگی و همگرایی میان بخش‌های مختلف مقاومت از ایران گرفته تا فلسطین، یمن، لبنان، سوریه، عراق و… به وضوح دیده می‌شود. هدف از این هماهنگی و همگرایی مقابله با پروژه‌های آمریکا و ابزارهای آن است.

این نماینده پارلمان سوریه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تلاش برخی برای ایران هراسی در سطح منطقه و جهان، گفت: تلاش‌های برخی برای ایران هراسی، مرا به خنده وا می‌دارد. القا ایران هراسی یک اقدام رسانه‌ای و تبلیغاتی است و هیچ سنخیتی با واقعیت ندارد. این یک جنگ روانی است.

وی عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران علیرغم حمایت‌های متعدد از کشورهای دوست و همجوار خود، به حاکمیت ملی آنها نیز احترام می‌گذارد. ما معتقدیم که مشکل غرب با ایران این است که این کشور حاضر نیست به آمریکا و نظام استعمار جهانی تکیه کند. درست به همین دلیل است که آمریکایی‌ها و متحدان آنها برای تخریب چهره ایران تلاش می‌کنند. آمریکایی‌ها و غربی‌ها گاهی برای گسترش دامنه تخریب خود اینگونه القا می‌کنند که میان ایران و محور مقاومت شکاف ایجاد شده است. اینها جملگی اقدامات رسانه‌ای و تبلیغاتی است.

انقلاب اسلامی ایران مسأله فلسطین را احیا کرد

نماینده پارلمان سوریه در پایان اظهاراتش نیز تصریح کرد: ایالات متحده آمریکا، غرب و رژیم صهیونیستی نگران حمایت‌های متعدد و بی دریغ جمهوری اسلامی ایران از گروه‌های مقاومت هستند. آنها از پایبندی ایران به حمایت از مسأله فلسطین هراس دارند. درست به دلیل همین ترس و نگرانی، آمریکایی‌ها و غربی‌ها از رژیم‌های مرتجعی نظیر آل سعود و آل خلیفه در منطقه حمایت می‌کنند؛ رژیم‌هایی که هیچ بویی از دموکراسی نبرده اند.