علل کاهش مشارکت مردم در انتخابات 1400/ سوءمدیریت های دولت بهانه‌ به دست دشمن داد

  امان‌الله حسین پور ، نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با «افکارنیوز» ضمن اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری با وجود فشارهای خارجی و داخلی دشمنان تأکید کرد: اوج رویارویی جنگ نرم بین دشمن و شبکه‌های معاند با نظام جمهوری اسلامی در انتخابات 1400 دیده می‌شد. 

حسین پور ابراز کرد: به طوری که تمام نیروهایشان مقابل نظام ایستادند و به بهانه‌های مختلف ازجمله معیشت ، اقتصاد و شرایطی که روحانی برای مردم ایجاد کرد انتخابات را تحریم کردند. این مسائل بهانه را دست آن‌ها داد تا شمشیرشان برنده و زبانشان دراز شود تا تمام توان خود را برای شرکت نکردن مردم در انتخابات به‌کارگیرند.

وی افزود: دولت روحانی عملاً این بهانه‌ها را دست معاندان داد در غیر این صورت آن‌ها جرئت نداشتند این‌طور آشکار وارد میدان جنگ شوند. این افراد در دوره‌های گذشته از دور و پشت پرده حرف‌هایی را علیه جمهوری اسلامی می‌زدند اما این دوره با تمام نیرو و توان و با جدیت وارد میدان شدند.

*تلاش و فشار دشمن و گلایه‌های به حق مردم از وضعیت اقتصادی؛ موانع انتخابات 1400 بود

حسین پور گفت: بنابراین از یک‌طرف آن‌ها سنگ تمام گذاشتند، از یک‌طرف مردم نیز در داخل گلایه‌های به حقی در مورد اقتصاد داشتند و همه می‌دانیم که تاکنون نتوانسته‌ایم در تراز نظام جمهوری اسلامی دولت مناسبی را انتخاب کنیم و دولت روحانی به جای توجه به توان داخل و استفاده از استعداد جوانان، صف مرغ تشکیل داد و در تأمین نهاده‌های دامی دست‌وپا زد و در کنترل قیمت مرغ و تخم‌مرغ ناموفق عمل کردند.

این نماینده مجلس ابراز داشت:سومین مانع ویروس کرونا بود و این ویروس انتخابات را تحت‌الشعاع قرار می‌داد. چهارمین مانع هم بهانه نا به حق برخی در مورد شورای نگهبان بود. یک‌بار دیدیم که شورای نگهبان نبود و چه بلایی سر مملکت آمد و آن نیز انتخاب بنی‌صدر بود و هزینه‌های بسیار زیادی متحمل شدیم.

او تصریح کرد: اگر تمام این موارد را کنار هم بگذاریم می‌بینیم که پیش‌بینی می‌شد مشارکت بسیار کم باشد اما مردم علیرغم این مسائل مشارکت بسیار خوبی داشتند و پای صندوق‌ها آمدند و درحالی‌که دشمنان معتقد بودند که درصد مشارکت بسیار کم‌تر از این‌هاست، ناامید شدند.

حسین پور در انتها عنوان می‌کند که مردم پاسخ محکمی به دشمن دادند و حرف ما این است؛ اگر مشارکت به این مقدار رسیده مقصرش کسانی هستند که کشور دستشان بوده و نتوانستند معضل اقتصادی مردم را حل کنند. بنابراین کسانی که زبانشان دراز است باید پاسخگو باشند که چرا نتوانستند مشکلات معیشت مردم را برطرف کنند.