چرا حضور در انتخابات 1400 مهم است؟

جمعه 28 خرداد 1400 یکی از مهمترین روزها در تاریخ انقلاب اسلامی است. دو انتخابات مهم در این روز نشان می دهد مردم برای 4 سال آینده چه مشی و نگاهی را می خواهند حاکم کنند و سرنوشت سیاسی و اجتماعی آنها به تک تک آرا در صندوق های رای بستگی دارد.

بسیاری سوال می پرسند که چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ برخی افراد که در سالهای اخیر به دلیل سوء مدیریت مدیران دچار مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی شده اند گلایه هایی از وضعیت فعلی کشور به ویژه در موضوع اقتصاد دارند که انصافا گلایه های به حقی است.

اما بیایید کمی تامل کنیم که چرا باید در انتخابات شرکت کرد؟ در پاسخ این سوال دلایل متقن و مهمی وجود دارد که چند نکته مهم آن را با هم می خوانیم.

اولا نظام جمهوری اسلامی رای و اراده ملت در سال 1357 حاکم شد و از همان ابتدای تشکیل این مردم بودند که با رای و نظرشان افرادی را برای مدیریت در کشور انتخاب کرده اند.

کارنامه افراد مختلف دارای مسئولیت چه در ریاست جمهوری و چه در جایگاههای مختلف نشان می دهد مردمسالاری دینی و دموکراسی  در کشور همواره جاری بوده و رای تک تک مردم باعث انتخاب آن مدیران شده است. پس چگونه می توانیم سرنوشت خود را با رای ندادن خراب کنیم و بگذاریم دیگران به جای ما تصمیم بگیرند در صورتی که هر رای بسیار سرنوشت ساز است .

دوم اینکه اگرچه گلایه های بسیاری از وضعیت مدیریت کشور توسط به ویژه دولت فعلی داریم اما راه حل تغییر این مدیران رای دادن و انتخاب درست است. 

متاسفانه برخی افراد از برخی جریان های سیاسی این روزها تلاش داشتند همسو با دشمنان نظام مردم را از حضور در انتخابات مایوس کنند اما سوال جدی این است که اگر انتخابات نباشد چه جایگزینی برای آن وجود دارد؟

تنها راه حل مشکلات کشور و باز شدن گره ها در انتخابات رقم می خورد.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنرانی اخیر خود به بهترین شکل این موضوع را بیان فرمودند که " نتخابات نشان‌دهنده‌ی حضور مردم در صحنه است. «حضور مردم در صحنه» یعنی چه؟ یعنی نظام جمهوری اسلامی پشتوانه‌ی مردمی دارد. این، در اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران و اقتدار کشور تأثیر بی‌نظیری دارد؛ یعنی هیچ چیزی، هیچ ابزار قدرتی به اندازه‌ی حضور مردم، قدرت‌افزا برای کشور نیست. بله، ما ابزارهای نظامی، ابزار‌های سیاسی، ابزارهای اقتصادی را قدرت‌افزا و قدرت‌زا میدانیم برای کشور، امّا هیچ کدام به اندازه‌ی حضور مردم نیست؛ حضور مردم، نظام جمهوری اسلامی را به معنای واقعی کلمه قدرتمند میکند. خب آن کسانی هم که حرفهای سفسطه‌آمیزی در مورد انتخابات میزنند -می‌بینید دیگر بعضی از این بیاناتی که متأسّفانه بعضی‌ها ]مطرح[ میکنند در خلال حرفها در روزنامه‌ها و در فضای مجازی- و با سفسطه‌گویی‌های گوناگون درباره‌ی انتخابات حرف میزنند برای اینکه دلسرد کنند مردم را از حضور در انتخابات، اینها در واقع دنبال تضعیف نظامند و دشمنان خارجی و بیرونی هم که صریحاً با انتخابات درمی‌افتند، دنبال این هستند که نظام را تضعیف کنند؛ آنها میدانند که اگر چنانچه حضور مردم ضعیف بشود و کشور ضعیف بشود، آن وقت میتوانند کشور را دچار ناامنی کنند، دچار تروریسم کنند، کشور را جولانگاه تروریست‌ها قرار بدهند؛ این در صورتی است که کشور ضعیف بشود، و پشتوانه‌ی حضور مردم در کشور کم‌رنگ بشود. البتّه این را تصریح نمیکنند، امّا در گوشه‌کنارِ حرفهایشان این معنا کاملاً شنیده میشود و دیده میشود که دنبال همین هستند؛ میخواهند حضور مردم نباشد تا نظام ضعیف بشود، تا بتوانند در کشور اخلال کنند، تا بتوانند دخالت کنند، تا بتوانند کشور را جولانگاه مزدوران خودشان قرار بدهند؛ این را انسان میبیند."

نکته بعدی اینکه مطمئنا معاندین در کشور نمی خواهند رئیس جمهوری با رای بالا در کشور انتخاب شوند تا بتوانند از این راه فشارهای گوناگونی را به کشور وارد کنند. اقتدار کشور به آرای مردم است و همه ایرانیان باید بدانند با دستان خود و رای دادن است که می توانند این اقتدار را در کشور حفظ و به آن قدرت ببخشند.

نکته پایانی اینکه نه تنها در انتخابات شرکت و به نامزد مورد نظر خود در انتخابات ریاست جمهوری رای دهیم بلکه فراموش نکنیم انتخابات مهم دیگری هم در شوراهای شهر و روستا در جریان است.

انتخاب افرادی که توان حل مشکلات شهری را دارند مساله بسیار مهمی است که با انتخاب آنها می توانیم مدیران شهر را خودمان انتخاب کنیم.