غلامعلی حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب ظهر امروز (دوشنبه) در آئین آغاز فعالیت رسمی ستاد مرکزی کمیته اقتصادی شورای ائتلاف به بیان چند نکته درباره انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: بنده از جمله کسانی شناخته میشوم که از سال ۵۷ در سپهر سیاسی کشور بودهام و در این ۴۲ سال در خدمت انقلاب هستم. انقلاب تحولات بسیاری را در کشور و منطقه ایجاد کرده و مقاومت، نمونهای از این تحول است.
وی افزود: امروز مفهوم مقاومت به یک واقعیت در برابر استکبار و سلطه جهانی تبدیل شده است و یک نقشه جغرافیایی-سیاسی جدید برای دنیا ترسیم کرده است.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تاکید کرد: طبیعی است نظام سلطه چنین واقعیتی را که بر پایه فطرت الهی و انسانی نهادینه شده را برنمیتابد ، از این رو یک روز هم از ظلم و فشار نظام سلطه در امان نبودیم و پس از جنگ تحمیلی، این جنگ به حوزه اقتصادی کشیده شده است.
حدادعادل تصریح کرد: همه میدانند هدف از تحریمها و فشارها این است که گلوی ملت را بفشارند و با تحمیل زور، آنها را از مواضع خود منصرف کنند،مثل کاری که با شیلی کردند و امروز چنین طراحی برای ایران دارند.
وی با بیان اینکه البته با لطف خدا و همت مردم این توطئه محقق نمیشود، افزود: بنا بر همه دلایل موجود امروز مسئله اصلی کشور موضوع اقتصاد است و هم رهبر انقلاب و هم مردم بر آن واقف هستند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب خاطرنشان کرد: گفتمان حاکم بر مباحث تبلیغاتی نیز گفتمان اقتصادی است و با پیگیری برنامههای تبلیغاتی توجه ویژه نامزدها به مشکلات اقتصادی را لمس می کنیم.
حدادعادل با طرح این سوال که آیا دولت در این ۸ سال آرایش مناسب تحریم به خود گرفت یا نه؟، گفت: مهمترین شاخص در تحریم اقتصادی قیمت ارز است. آیا سیاست جدید ارزی دولت که متناسب با شرایط تحریم اتخاذ کرد، عاقلانه بود؟
وی با بیان اینکه با دو نرخی کردن قیمت ارز ،شاهد فسادها و رانت خواریها بودیم،افزود: همچنین در موضوع سکه شاهد فروش کلان و مفاسد بسیاری بودیم که در هر دو زمینه ذخایر ارزی و سکه کشور از بین رفت.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با تاکید بر اینکه کشوری که در برابر سلطه جهانی استقامت کرده است باید آرایش اقتصادی مناسبی داشته باشد، بیان کرد: باید راهبرد مناسب اتخاذ میشد نه اینکه فشارهای اقتصادی به مردم تحمیل شود. تدییر و تصمیم اقتصادی در این ۸سال زیر سوال رفت.
حدادعادل با اشاره به مشکل مسکن در کشور، تصریح کرد: کاری در مسکن مهر شروع شده بود و ممکن بود اشکالاتی داشته باشد اما فعالیت خوبی بود و مردمی را خانه دار کرد، اما این دولت به مسکن مهر بی مهری کرد. وزیر سابق راه و شهرسازی اعلام کرد من افتخار میکنم که یک مسکن مهر نساختم، در حالی که دولت باید به اتمام این مسکن ها اهتمام میکرد.
وی با اشاره به گسترش فساد و ضرورت مقابله با آن، خاطرنشان کرد: در شرایطی که فساد بالا گرفته مردم حق دارند خواهان تحول باشند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: آیتالله رئیس به عنوان قهرمان مبارزه با فساد شناخته شده و به حسب مسئولیت خود در قوه قضاییه این افتخار را دارد.
حداد عادل تصریح کرد: امیدی ایجاد شده که حضور رئیسی در قوه مجریه تحولی ایجاد کند تا فساد را از ریشه بخشکاند و از سرچشمه با ساز و کار منطقی و پشت کار از این آسیب جلوگیری شود.
وی اظهار داشت: وقتی به حافظه خود مراجعه می کنم می بینم این اولین باری است که نامزدها با برنامههای مدون وارد انتخابات می شوند. نفس اینکه قبل از انتخابات تیم های مختلف با همفکری آسیب شناسی و برنامه ریزی کنند پدیده مبارکی است و باعث بلوغ سیاسی خواهد شد.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب حداد عادل درباره برنامه اقتصادی که از آن رونمایی شد گفت: با نگاه به این برنامه دیدم ذیل ۲۷ عنوان مشکلات بیان و راه حل هایی برای آن مطرح شده است.
حدادعادل با اشاره به اینکه یکی از اشکالات بزرگ در این ۸سال امید بیش از حد به وعده غربی ها بود، تصریح کرد: این امیدِ بیش از حد به غربی ها باعث شد دولت از توجه به شرق و کشورهایی مثل چین و هند غافل شود. ما ۸ ماه در چین سفیر نداشتیم.
وی با تاکید بر اینکه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی به دست شخص آیتالله رئیسی آغاز به کار کرد،افزود: این شورا تمام امکانات و ظرفیت های خود را بدون هیچ پیش شرط و پس شرط و سهم خواهی برای حمایت از ابراهیم رئیسی به میدان خواهد آورد. این بزرگترین خوشحالی همه ما خواهد بود که شایستگان و افراد متخصص اداره کشور را به دست بگیرند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به اینکه حال و هوای عمومی کشور، پشتیبانی از ابراهیم رئیسی است، تاکید کرد: امروز باید با دو چشم به انتخابات نگاه کنیم. با یک چشم به پیروزی فرد شایسته نگاه کنیم و با چشم دیگری به مشارکت در انتخابات توجه کنیم.
حدادعادل با بیان اینکه اهمیت مشارکت در انتخابات کم از پیروزی شخص مورد نظر ندارد،افزود: هرکس، هرجا و با هر ظرفیتی که دارد باید برای افزایش مشارکت تلاش کند.
وی گفت: علت مشارکت پایین سو مدیریت کارگزارن قبلی است، برخی می خواهند علت مشارکت پایین را به گردن شورای نگهبان بیندازند در حالیکه عملکرد ضعیف افراد، باعث دلسردی شده است.