محمدرضا احمدی سنگری ، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتوگو با «افکارنیوز» با اشاره به اینکه خلاءهای مدیریتی در کنترل ویروس کرونا مشهود است و دولت میبایست قاطعانهتر تصمیمگیری کند، عنوان کرد: «برای پایان بخشی به زنجیره ویروس کرونا نیاز است دولت در کنار مردم و رعایت پروتکلهای بهداشتی، تمام قد پای کار بایستاد در کنار تعطیلی اصناف، سایر مکانهای مورد نیاز از جمله بانکها را نیز تعطیل کند. مهمترین معضل حال حاضر این است که کاسبان فعالیت خود را تعطیل و روزگاری بدون کسب درآمد را سپری میکنند اما کلیه بانکها باز و وصول چکهایشان بدون تأخیر انجام میپذیرد. بیشک در چنین شرایطی نیاز است بانکها نیز در کنار سایر اصناف تعطیل یا با نیروی کمتر و تاخیر در تاریخ سررسید چکها همراه باشند. نمیتوان به مردم عنوان کرد، کار روزانه خود را تعطیل اما اقساط خود را به موقع پرداخت کنید.»
وی افزود: «به طورحتم تعطیلی اصناف در تناسب با فعالیت ادارات، سازمانها و بانکهای برای پرداخت جرایم، اقساط و سررسیدهای ماهیانه نیست و نیاز است تا با تصمیمگیری درست دولت، این تناقص رفع و شرایط بهبود یابد.»
*رسانهها، آگاهی بخش ایام کرونایی
احمدی تصریح کرد: «درحال حاضر برخی شهرهای کشور در وضعیت قرمز به سر میبرند و در اصطلاح قرنطینه هستند. اعمال قرنطینه میبایست توأم با بستن ورودی و خروجی هر شهر باشد تا مردم نتوانند از شهر خود خارج و همواره در پی کمک به شکست زنجیره ویروس کرونا باشند. همچنین نیاز است تا مردم در کنار اعمال تصمیمهای ستاد ملی مقابله با کرونا و دولت، خود نیز درصدد کاهش دید و بازدیدها، فعالیت خارج از خانه و قطع دورهمیها باشند.»
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اینکه با تلاش همگانی میتوان از شیوع ویروس کرونا جلوگیری کرد، اظهارداشت: «دولت میبایست درصدد تهیه دوزهای بیشتر واکسن باشد تا مردم نیز همت کنند و با رعایت کلیه پروتکلها، سلامت را به جامعه بازگردانند.»
او همچنین خاطرنشان کرد: «کرونا، ویروس منحوسیست که هربار جان یک انسان را میگیرد و غم را به دامان خانواده آن فرد مینشاند. سخت است هر بار بخواهیم به یک خانواده تسلیت بگوییم و برایشان آرزوی صبرکنیم لذا برای جلوگیری از چنین اتفاقی، کلیه پروتکلها را رعایت و کرونا را یک شوخی تلقی نکنیم.»
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان این گفتوگو افزود: «گفتنیست در شرایطی که هرگونه رفت و آمد میتواند یک خطر تلقی گردد اما رسانهها با گزارشهای تصویری، گزارشهای میدانی و فعالیت روزمره خود برای نشر اخبار و افزایش آگاهی تلاش میکنند. نباید اهمیت رسانهها را فراموش کرد چراکه خود در معرض خطر هستند و در دل خطر، سخن میگویند. به طورحتم فعالیت رسانهها میتواند در میان کلیه اقشار مردم اثرگذار باشد و نیاز است تا از این تریبون، از دغدغهمندیشان تشکر کرد.»