وَتِلکَ الأَیّامُ نُداوِلُها بَینَ النّاسِ وَلِیَعلَمَ اللَّهُ الَّذینَ آمَنوا وَیَتَّخِذَ مِنکُم شُهَداءَ (آل عمران ۱۴۰)
و ما این روزها(ی پیروزی و شکست) را در میان مردم میگردانیم؛ (-و این خاصیّت زندگی دنیاست-) تا خدا، افرادی را که ایمان آوردهاند، بداند (و شناخته شوند)؛ و خداوند از میان شما، شاهدانی بگیرد!
از امروز یعنی دوم اسفند ماه ۱۳۹۹ ثبت نام داوطلبین نمایندگان شورای اسلامی شهر و روستا آغاز میشود .
رهبر معظم انقلاب در سالروز قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز فرمودند :"انتخابات در کشور ما یک فرصت بسیار بزرگی است. این فرصت را نباید از دست داد. این یک امکان برای ملت است. یک ظرفیت بزرگ برای پیشرفت کشور است؛ وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی خودشان را نشان بدهند، این موجب امنیت کشور می شود. این موجب پس زدن دشمنان می شود، طمع کشور را در دشمن کم می کند. انتخابات هر چه که پرشور تر هر چه که با اقبال عمومی مردم بیشتر همراه باشد، اثرات و منافعش برای کشور، برای خود مردم بیشتر خواهد بود؛ البته دشمن ها این را نمی خواهند. لذا هر وقت نزدیک انتخابات می شود -همه دوره ها، حدود 40 انتخابات داشتیم در این سالها- اینها شروع می کنند، گاهی می گویند آزادی نیست، گاهی می گویند دخالت فلان هست، گاهی می گویند مهندسی است، گاهی می گویند چنین است برای این که مردم را دلسرد کنند از حضور."
ایشان افزودند : "انتخابات اگر با شرکت پرشور مردم همراه بشود و با یک انتخاب درست، حقیقتا یک نیروی کارآمد و باایمان و پرانگیزه و علاقمند به کار انتخاب بشود بوسیله مردم، خب این نور علی نور است و آینده کشور را تضمین خواهد کرد. علاج دردهای مزمن کشور در پرشور بودن انتخابات و حضور عمومی مردم و بعد انتخاب اصلح، انتخاب شخصیت مناسب در انتخابات ریاست جمهوری است."
از ابتدای پیروزی انقلاب حدود ۱۲ دوره انتخابات ریاست جمهوری، ۱۱ دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۵ دوره انتخابات مجلس خبرگان و ۵ دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا داشته ایم که بعضا در برخی دوره ها به دور دوم هم کشیده شده است. در طول این سالها حداقل مشارکت مردم در انتخابات ۴۱٪ و حداکثر این مشارکت ۸۴/۸۳٪ بوده است.
گاهی احزاب چپ و اصلاح طلب و اعتدال گرا به کرسی نشسته اند و گاهی احزاب راست و اصولگرا و گاهی هم مستقلین و در مواقعی هم ترکیبی از مجموع این گروهها.
این وسط هر که آمد شعاری داد و برنامه ای ارائه کرد و وعده ای داد و گاه عمل کرد و گاه برخلافش حرکت نمود. هر دوره هم بحرانها و مشکلات خاص خودش را داشت و گروه و تیم مربوطه با فراز و نشیب آن را طی کردند .
مردم در این میان همواره تنها کسانی بودند که اعتماد کردند و پای کار آمدند و رای دادند و با بد و خوب هر دوره ساختند .
دشمنان و منافقان و حزب بادی ها هم طبق گفته رهبر معظم انقلاب، هر بار در آستانه هر انتخاباتی که شد، یا شایعه ساختند یا تخریب کردند و یا کلا مردم را از شرکت در انتخابات منصرف ساختند؛ حال آنکه اگه معتقدند همه چیز تقصیر رهبری است؛ و یا بستگی به انتخابات آمریکا دارد؛ و یا معتقدند اینجا در ایران انتخاباتِ آزاد وجود ندارد و ... ، پس چرا باز هم در هر انتخابات کاندیدا معرفی میکنند و فرد مورد نظر خود را تبلیغ میکنند ؟
گاهی مردم را از "بسیجی" ها میترسانند، گاهی از "نظامی" ها، گاهی از "روحانیت"، و ... حال آنکه مردم دیگر فهمیده اند در هر لباس و صنف و قشر و شغلی خادم و خائن وجود دارد .
در حالیکه در خیلی از مواقع بحرانی کشور و سازندگی ها، سیل، زلزله، خشکسالی، بارور کردن ابرها، نابودی داعش، کرونا و ... اتفاقا همین بسیجی ها و نظامی ها و روحانیون خالص و مخلص بوده اند که پای کار ایستادند و در کنار مردم مشکلات و بحرانها را رد کردند .
همین سردار سلیمانی ها ، سردار طهرانی مقدم ها و امثال فخری زاده ها بوده اند که همیشه در گمنامی به داد مردم رسیده اند و جانشان را در کف دست گذاشتند تا جان بقیه محفوظ بماند؛ حال آنکه بعضی از مسئولین ما به "باید اینگونه شود" ، "دستور میدهم آنگونه شود"، مقابل دوربین و رسانه های خبری بسنده کرده اند و پا از کاخ های خود بیرون نگذاشته اند !
حالا انتخاب با شماست که به چه کسی رای بدهید؟ به کدام تفکر؟ و افسار مدیریت نظام را این بار به دست چه کسی خواهید داد؟ ۱۴۰۰ نقطه دیگری در چرخش روزگار ایرانیان است تا باز خوش بدرخشیم و درست انتخاب کنیم و قویتر این راه را ادامه دهیم ان شاءالله .
صفورا ترقی