نصرت الله لطفی سخنگوی شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در نشست خبری که به مناسبت یومالله ۹ دی برگزار شد، در خصوص چرایی انتخاب برخی روزها به نام ایام الله گفت: برخی روزها هستند که از وجه تمایز خاصی برخوردارند و انسان تجلی دست قدرت الهی را در آن مشاهده می کند و با بقیه روزها تفاوت دارد.
او در خصوص اهمیت بزرگداشت ایام الله ادامه داد: در کلام وحی آمده و در این باره تذکراتی داده شده است و در سیره ائمه معصومین تذکراتی در خصوص بزرگداشت و یادآوری ایام الله دارند؛ این تاکید به منظور درس آموزی و کسب آگاهی برای بقا و استمرار حکومت دینی است.
لطفی ادامه داد: ۱۹ دی قیام مردم قم در سال ۵۶ و آغاز یک راه در حرکت مردم ایران در تاریخ معاصر کشورمان و دنیا بود که نظام سلطه را به چالش کشید و دست رد به سینه آن زد و حتما مصداق عینی یوم الله است؛ در مقابل آن، ۹ دی ۸۸ را داشتیم که تجلی قدرت الهی و شکستن یک فتنه بود که یک یوم الله بزرگ و ماندگار شد؛ در سال ۹۶ هم چنین اتفاقی را شاهد بودیم که باز هم دست الهی تجلی کرد و توطئه ها برملا شد، از آن سال به بعد، درخواست های زیادی بود که این ایام یعنی ۹ تا ۱۹ دی را دهه بصیرت نامگذاری کنیم.
سخنگوی شورای هماهنگی سازمان تبلیغات تصریح کرد: از سال ۹۶ به بعد اتفاقات زیادی برای ما افتاد که در هر کدام می شد دست تقدیر الهی را مشاهده کرد، چه در ۱۳ دی، روز شهادت سردار دلها و چه در ایام بدرقه ایشان و چه درهم کوبیدن پایگاه نیروهای آمریکایی که همه این ها مصداقی از ایام الله شد.
لطفی در خصوص فعالیت های این دهه گفت: از شهریور ماه که کار نیمه دوم سال را شروع کردیم، ستادهایی در استان ها شکل گرفت و هماهنگی هایی انجام شد و رسما از جایگاه های مختلف اعلام شد و طرح ها و راهبردها را تقدیم و آن ها را به کل کشور ابلاغ کردیم.
او افزود: اگر ما حماسه ۹ دی را ماندگار می دانیم به خاطر این است که امتداد مسیر فاطمی بود در روز شهادت سردار دلها که روز مقاومت نامگذاری شد، مصداق مقاومت علی بود و شعار آن بصیرت فاطمی، ولایتمداری، مقاومت علوی نام گذاری شد و ده روز را نام گذاری کردیم و برای هر کدام عنوان خاصی مدنظر قرار دادیم.