برداشت ثمره تلاش کشاورزان با دستان دلالان

به نقل از ندای سرخه، عباسعلی شاهجویی در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه از خربزه کاران قدیمی منطقه سرخه در روستای سنجده است.

این کشاورز زحمتکش به مشکلات و سختی های خربزه کاری اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات کم آبی است که باعث خشک شدن بوته های خربزه و درنتیجه از بین رفتن محصول می شود.

شاهجویی در ادامه به توجه بیش از پیش مسئولان امر به ویژه مسئولان جهاد  کشاورزی به کشاورزان و رسیدگی به مشکلات آنها تأکید کرد و گفت: سالهاست که ما در مزارع کشاورزی زحمت کشیده ایم و همه جور مشکل و سختی را به جان خریده ایم و بسیار خوب هم به مشکلات این شغل پرزحمت واقفیم؛ بنابراین از مسئولان کمترین انتظارمان این است که به ما سر بزنند و از نزدیک جویای احوالات ما شوند و به مشکلات ما حداقل گوش دهند و به آنها رسیدگی کنند.

وی با اشاره به وجود دلالان و واسطه گرانی که باعث ضرر زدن هم به ما کشاورزان و هم به مصرف کنندگان می شوند، گفت: باید مسئولان چاره ای بیندیشند و  این مشکل که عقبه ای دیرینه دارند را برطرف کنند و جلوی ضرری که این دلالان می زنند را بگیرند اینهمه ما زحمت می کشیم و در پایان مبلغ ناچیزی از تلاشمان را دریافت می کنیم اما دلالانی که هیچ تلاشی نکرده اند سود کلانی را به جیب می زنند و از طرف دیگر مردم نیز به خاطر وجود همین افراد محصولات کشاورزی را به بهایی گزاف خریداری می کنند.

گفتنی است؛ خربزه گیاهی از خانواده کدوئیان است که دارای میوه درشت و آبدار و شیرین است و میوه این گیاه حاوی تعداد زیادی ویتامین A – C و سلولز است و به ازای هر هکتار در طول دوره کاشت، داشت و برداشت به طور میانگین ۳۰ تا ۳۵ نفر روز اشتغال ایجاد می شود و بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر در طول فصل خربزه مشغول کار هستند.

بیش از نیمی از مزارع خربزه در شهرستان سرخه به شیوه زیر پلاستیکی کشت می شود.

انتهای پیام/م

  • 1
  • 2
  • 4
  • 5