حسین عظیمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: برای حل مشکل جاری شدن سیلاب در سطح شهر، مشکل باید بهصورت اساسی موردتوجه قرار گیرد و برای حل آن اعتبار گذاشته شود.
عظیمی بابیان اینکه مشکل آبهای سطحی در بجنورد همچنان وجود دارد گفت: در شهرهای استانهای شمالی کشور که میانگین بارندگی در سال به یک هزار میلیمتر میرسد مشکل کنونی بجنورد وجود ندارد اما در مرکز خراسان شمالی با هر بارندگی نسبتاً زیاد، شاهد آبگرفتگی معابر و مختل شدن کارها میشویم.
وی بابیان اینکه آبگرفتگی اخیر در بجنورد سبب شد برخی همچون پزشکان نتوانند در محل کار خود حاضر شوند افزود: برای پیشگیری از بروز مشکل جاری شدن سیلاب و روان آبها، باید اجرای طرحهای آبخیزداری در مناطق بالادستی پیگیری و عملیاتی شود تا با غنیسازی پوشش گیاهی از جاری شدن سیلاب جلوگیری شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی اظهار داشت: مهار روان آبها و حل مشکل آبهای سطحی در گلستان شهر بجنورد به شرکت آب منطقهای استان واگذار شد.
عظیمی تصریح کرد: یکی از مشکلات ساکنان مجموعه گلستان شهر، جاری شدن سیلاب و روان آبها است و پیشازاین اجرای پروژههای مهار آب در این منطقه میان دو ارگان راه و شهرسازی و شرکت آب منطقهای بلاتکلیف مانده بود.
وی افزود: اکنون اجرای این طرحها به شرکت آب منطقهای استان سپردهشده و مقرر است کار مطالعه و مدیریت آبهای سطحی در گلستان شهر به انجام برسد.