دانشجویان دانشگاه بجنورد از رفتار رانندگان گلایه دارند

حسن‌نژاد یکی از اعضای شورای صنفی دانشگاه دولتی بجنورد بیان کرد: حدود 8 ماه است یعنی از ابتدایی مهرماه سرویس ایاب ذهاب دانشگاه دولتی بجنورد به سازمان اتوبوسرانی واگذار شده در نیم سال اول همکاری با دانشجویان خوب بود اما از نیم سال دوم بی‌نظمی‌ها شروع شده و این بی نظمی‌ها مقایر با تعهدات آن‌ها بوده است.

وی اظهار کرد: از نیم سال دوم بی‌ادبی‌‌های رانندگان آغاز شد و با لفظ‌های زشت و حرکات خود باعث آزار و ناراحتی دانشجویان می‌شوند و مزاحمت‌های از طرف رانندگان گزارش و مشاهده شده که درست نیست و در شان دانشگاه نیست.

یکی از اعضای شورای صنفی دانشگاه دولتی بجنورد گفت: دانشجویان بسیار مشکل رفت و آمد دارند و سرویس‌ها سر موقع حرکت نمی‌کنند و دانشجویان از کلاس باز می‌مانند اگر بخواهند به کلاس خود برسند باید هزینه زیادی به آژانس پرداخت کنند.

حسن نژاد عنوان کرد: به دلیل اینکه از طرف دانشجویان نامه‌ای به استانداری فرستادند و مشکلات را مطرح کردند سر لجبازی با دانشجویان افتادند و با دانشجویان مخالفت می‌کنند شورای صنفی به همه ارگان‌ها نامه ارسال کرده از جمله به فرمانداری، استانداری، معاونت و حراست به تمام ارگان‌ها نامه زدیم و مشکلات سرویس ایاب ذهاب را مطرح کرده است.

کرایه آژانسی که دانشجویان پرداخت می‌کنند بسیار وحشتناک است

وی تصریح کرد: روزهای تعطیل به هیچ عنوان سرویس نداریم و رانندگان برخورد خوبی با دانشجویان ندارندبه دلیل اینکه  دانشگاه دولتی با داخل شهر فاصله زیادی دارد دانشجویان برای رسیدن به کلاس مجبورند هزینه‌های زیادی پرداخت کنند.

یکی از اعضای شورای صنفی افزود: مشکلات سرویس‌های ایاب ذهاب دانشجویی را  با بازرسی دانشگاه در میان گذاشتیم اما برخورد مناسبی نداشتند آن‌ها گفتند همین که هست ما بسیار سعی کردیم تا به امروز آرام و عاقلانه رفتار کنیم اما انگار نمی‌شود و حرفمان به جایی نمی‌رسد.

حسن زاده یادآور شد: دانشجویان با واگذاری اتوبوس‌های دانشگاه به سازمان اتوبوس‌رانی بسیار مخالف بودند و مطرح کردند اگر سرویس‌ها به اتوبوس‌رانی تحویل داده شود دانشجویان مشکلات زیادی پیدا خواهند کرد و دانشجویان متزلزل می‌شوند که به خواسته دانشجویان توجه نشد.

همه مسائل تحت شعاع سرویس‌های ایاب ذهاب قرار دارد

وی اعلام کرد: اکنون به علت اینکه ساعات حرکت سرویس‌ها نامنظم است دانشجویان به کلاس نمی‌رسند امروز همه بحث‌های دانشگاه تحت شعاع سرویس‌ها قرار گرفته نامنظم بودن اتوبوس‌ها در نقل و انتقال دانشجویان اختلال در بدنه دانشگاه ایجاد کرده است.

بنا داشتیم که تجمع در کنار فرمانداری باشد که مجوز آن داده نشد ترجیحا تجمع در دانشگاه دولتی بجنورد صورت خواهد گرفت.

حسن نژاد با اشاره به اینکه ازتاریخ 1394/7/15 به سازمان اتوبوسرانی در جهت رفع  مشکلات نامه ارسال نموده ایم که تاکنون هیچ رسیدگی صورت نگرفته و اوضاع روز به روز بدتر می‌شود.

واقعیت امر این است که دانشجویان بسیار اذیت می‌شوند به دلیل هجم زیاد دانشجویان در داخل اتوبوس و رعایت نکردن سرعت برخی از رانندگان امکان بروز حادثه بسیار بالا است.

از سوی برخی از دانشجویان گزارش داده شده برخی از رانندگان برای دانشجویان دختر مزاحمت ایجاد کرده‌اند.

دانشجویان خواستار دانشگاهی آرام هستند که  در آن محیط به کمال و پیشرفت برسند نه اینکه  تنش و ناامنی جریان داشته باشد

سازمان اتوبوسرانی به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکرده و رانندگان بسیاربی‌ادبانه با دانشجویان برخورد می‌کنند.

رانندگان با دانشگاه و دانشجویان لجبازی می‌کنند دانشجویان هم بسیار معترضند که هم پول پرداخت می‌کنند هم باید بی‌ادبی رانندگان را تحمل کنند در گذشته با اینکه هزینه‌ای از دانشجو گرفته نمی‌شد رانندگان سرویس‌ها ادب را هم رعایت می‌کردند اما اکنون برعکس شده.

ای کاش سرویس‌های دانشگاه را واگذار نمی‌کردیم و این هزینه از دانشجویان دریافت می‌شد و خرج دانشگاه می‌شد.

دانشجویان معترض اوضاع حاکم بر سرویس‌ها هستند و اتوبوس رانی خودکامگی می‌کند

آقای مهدی ملایی یکی از دانشجویان دانشگاه دولتی بجنورد بیان کرد: سرویس‌های دانشگاه مطابق زمان بندی اعلام شده حرکت نمی‌ کنند و پایبند به تعهدات خود نیستند و پاسخگویی مطالبات دانشجویان نیستند راس ساعت حرکت نمی‌کنند و هر زمان خودشان مایل باشند رفت و آمد می‌کنند.

برخورد رانندگان با دانشجویان مناسب نیست و بسیار بی‌ادبانه رفتار می‌‌کنند و احترام به دانشجویان گذاشته نمی‌شود.

این کشور اسلامی است و باید شونات اسلامی رعایت شود

وی اظهار کرد: یکی در میان اتوبوس‌ها را کم می‌کنند درب عقب را باز نمی‌کنند و دانشجویان دختر مجبورند از میان آقایان وارد اتوبوس شوند و بهانه‌شان این است که باید مشاهده نمایند که همه کارت می‌زنند.

قبل از اینکه سرویس‌ها واگذار شوند اوضاع بسیار بهتر بود رانندگان مسالمت بیشتری با دانشجویان داشتند دانشجویان را درک می‌کردند و بی احترامی نسبت به دانشجویان نداشتند.

سازمان اتوبوس‌رانی به تعهداتی به دانشجویان داد عمل نمی‌کند بنا بود طبق زمانبندی و برنامه حرکت کنند امکانات بهتر شود اما اکنون داخل اتوبوس‌ها بسیار شلوغ می‌شود و به غیر اینکه دانشجویان هزینه پرداخت می‌کنند به کلاس خود نیزنمی رسند.

خانم خلق ذکر آباد یکی از دانشجویان دانشگاه دولتی بجنورد گفت: زمان رفت و برگشت سرویس‌های دانشگاه نامنظم است و بهداشت داخل اتوبوس‌ها اصلا خوب نیست.

نحوه برخورد رانندگان با دانشجویان خوب نیست و درب عقب را باز نمی‌کنند و بهانه میاورند که نمی‌توانند برای این همه دانشجو در را همش باز و بسته کنند من و دوستانم بارها نسبت به این موضوع معترض بودیم و بارها شاهد بودیم که برادرن نسبت به این جریان اعتراض داشتند.

داخل اتوبوس شلوغ است و با اینکه تعداد اتوبوس‌ها افزایش یافته به دلیل اینکه دیر به دیر تردد دارند بسیار شلوغ می‌شود.

دانشجویان در داخل اتوبوس سرپا و فشرده هستند و بسیار معترضند که جای نشستن ندارند سازمان اتوبوس ‌رانی به هیچ یک از تعهدات خود عمل نمی‌کند.

خانم زنگانه یکی از دانشجویان دانشگاه دولتی بجنورد بیان کرد: سرویس‌ها بسیار نامنظم حرکت می‌کنند و گاهی 100 الی 150 دانشجو داخل یک اتوبوس جا داده می‌شوند که به غیر از مسئله امنیتی دانشجویان در داخل اتوبوس بسیار فشرده هستند و احساس خفگی دست می‌دهد.

عدالت اصلا رعایت نمی‌شود و با توجه به راه و پیچ در پیچ بودن آن امکان بروز حادثه بالا است و سرعت رعایت نمی‌شود.

دانشجویان اصلا راضی نیستند و بسیار معترضند اما صدایشان به جایی نمی‌رسد

برخی از اتوبوس‌ها پرده ندارد و نور باعث آزار دانشجویان می‌شود کیفیت اتوبوس ها پایین است و به بهداشت آن‌ها رسیدگی نمی‌شود.

قبلا سرویس‌ها با اینکه پولی نبود خدمات‌دهی بسیار خوبی به دانشجویان داده می‌شود و اگر دانشجویان مطالباتی داشتند زود رسیدگی می‌شد اما اکنون برعکس شده است.

رانندگان با دانشچویان اصلا برخورد مناسبی ندارند و بسیار بی احترامی و توهین صورت می‌گیرد انگار نه انگار با قشر دانشجو روبرو هستند وضعیت بسیار افتضاح است و باعث ایجاد دغدغه و مشکل برای دانشجویان شده است.

ساعت 16:10 و 17:10 بسیار مشکل ساز شده و سرویس‌ ایاب ذهاب دانشجویی در این ساعات دیربه دیر رفت و آمد دارند

زنگانه عنوان کرد: شورای صنفی دانشگاه دولتی بجنورد بسیار پیگیر مشکلات سرویس‌ایاب ذهاب دانشجویان است اما مسئولین مشکلات را بررسی و حل نمی‌کنند و مطالبات دانشجویان ناقص مانده است.

دانشجویان بسیار از کلاس جا می‌مانند که تماما تقصیر سرویس‌ها است

اکثر دانشجویان مجبور می‌شوند با آژانس رفت و آمد نمایند که این باعث شده هزینه زیادی را صرف نمایند.

امیر رضا فروزان‌فر دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه دولتی بجنورد بیان کرد: علت تجمع برای سرویس‌ها است چون برنامه‌ریزی نامنظمی در جهت رفت‌و آمد دارند و نامه نگاری صورت گرفته و از طریق تعامل کاری پیش نرفته است و می‌خواهیم اعتراضی سازنده و سالمی داشته باشیم تا مسئولین نظارت بیشتری بر کارهای سازمان اتوبوسرانی داشته باشند.

فروزان‌فر تصریح کرد: جهت منظم بودن زمان حرکت سرویس‌ها برنامه‌ریزی توسط شورای صنفی صورت گرفت که طبق برنامه عمل نمی‌شود و د هفته‌های پایانی و آخر ترمرفت و آمد سرویس‌ها نامرتب می‌شود و دانشجویان مشکلات فراوانی در رفت و برگشت دارند.

وی اعلام کرد: بناست اعتراضی با حضور حداکثری دانشجویان نسبت به اوضاع نابه سامانی که سرویس‌های ایاب ذهاب برای دانشجویان ایجاد کرده‌اند در داخل دانشگاه دولتی بجنورد داشته باشیم.

دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه دولتی بجنورد یادآور شد: 7 سرویس به دانشگاه دولتی بجنورد از طرف سازمان اتوبوس‌رانی اختصاص داده شده  که 6 تا از این سرویس‌ها در مسیر استقلال و یک سرویس در مسیر دولت قرار دارد 2 سرویس بناست در روزهای 5 شنبه کار کند و یک سرویس در روز جمعه که متاسفانه روزهای تعطیل بسیار با نبود سرویس مواجه هستیم.

چون دانشگاه در خارج از شهر واقع است جهت خرید و هر کاری باید به داخل شهر انتقال یافت که بسیار با این شرایط رفت و آمد مشکل است هزینه آژانس نیز بسیار بالا است.

برخورد برخی از رانندگان با دانشجویان بسیار زشت و غیرقابل تحمل است و بسیار باعث آزار دانشجویان می‌شود.

وظیفه دانشگاه ترمینال‌داری نیست

وی اذعان کرد: دانشجویان در مرحله نخست با پولی شدن سرویس‌ها بسیار مخالف بودند که مسئولین بیان کردند وظیفه دانشگاه ترمینال داری نیست و اگر با سازمان اتوبوس‌رانی قرارداد بسته شود به نفع دانشجویان است.

مطابق تعهدات سازمان اتوبوسرانی این سازمان موظف است به دانشجویان سرویس‌دهی کند و دانشجویان مشکلی در رفت و آمد نداشته باشند و دانشگاه نیز تعهد دارد که اگر سازمان اتوبوس رانی به تعهدات خود عمل نکرد موضوع را پیگیری و حل نمایند که اکنون هیچ کدام به تعهدات خود عمل نمی‌کنند.

فروزان‌فر در پایان گفت: از دانشجویان گرامی دعوت می‌کنم در این تجمع شرکت نمایند و زمینه پیگیری و حلر مشکلات سرویس‌های ایاب ذهاب دانشجویی را برای دانشگاه به حداکثربرسانند.