مجتبی پورزکی، دبیر انجمن علمی گفتار درمانی خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار نبض شهر با اشاره به پذیرش اتوبوسی دانشجویان رشته گفتار درمانی در سالهای اخیر، افزود: پذیرش زیاد دانشجویان در این رشته موجب شده جامعه با موج افرادی رو به رو شود که فارغ التحصیل شده اند اما فضای کار برای آنها مهیا نیست.
وی با بیان اینکه در کشورهای توسعه یافته، برای هر مدرسه عادی نیز یک پزشک گفتار درمان استخدام می شود، اظهار کرد: این در حالی است که فضای کار برای این متخصصان در ایران زیاد است اما باید رایزنی هایی انجام شود تا آموزش و و پروش و بهزیستی برای استخدام این نیروها اقدام کنند.
دبیر انجمن علمی گفتار درمانی خراسان رضوی با تأکید بر عدم ایجاد اشتغال برای دانشجویان رشته گفتار درمانی، تصریح کرد: اگر وضعیت اشتغالزایی برای دانشجویان به همین روند پیش برود طی سه و چهار سال آینده جامعه گفتار درمانی کشور با مشکل بزرگی رو به رو خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه باید برای پذیرش دانشجو با توجه به عرضه و تقاضا در منطقه، نیاز سنجی صورت گیرد، عنوان کرد: از این رو باید جمعیت استان را سر شماری و تعداد نیاز به نیروهای توانبخش را محاسبه کرد و در پی آن پذیرش دانشجو محدود شود.
پورزکی خاطر نشان کرد: فرصت های شغلی در کشور به صورت بالقوه هستند که باید بالفعل شوند به گونه ای که برای هر مدرسه عادی و استثنایی یک متخصص گفتار درمان استخدام شود، همچنین بخش گفتار درمانی بیمارستان های فعال شوند و این در حالی است که برخی بیمارستانها فاقد بخش گفتار درمانی است.