وخامت اوضاع کرونا در اسرائیل

رژیم صهیونیستی برای یک نشست اضطراری تشکیل جلسه داد تا اقدامات پیشنهادی برای مقابله با شیوع کروناویروس را بررسی کند. « بنیامین نتانیاهو » نخست‌وزیر این رژیم در جلسه مذکور هشدار داد شرایط همه‌گیری ممکن است این رژیم را ناچار کند به قرنطینه کامل بازگردد. نتانیاهو گفت: تنها یک گام با قرنطینه کامل فاصله داریم.

اخبار بین الملل- به گزارش وبگاه «آروتز شوا»، با این حال وزرای کابینه وی خواستار تعدیل محدودیت‌های پیشنهادی از سوی وزارت بهداشت این رژیم شدند و با تعطیلی کامل کنیسه‌ها مخالفت کردند. در این جلسه همچنین مقرر شد تعداد غذاخوری‌های فعال کاهش یابد.

به رغم پیشنهاد وزارت بهداشت و شورای امنیت ملی این رژیم برای تعطیلی سواحل و پارک‌ها، این مکان‌ها در مرحله فعلی تعطیل نخواهند شد و احتمال کاهش ساعت کاری آن‌ها وجود دارد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دیروز هم در جریان نشست هفتگی کابینه خود درباره موج دوم کرونا در این رژیم هشدار داده بود. به نوشته وبگاه روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، نتانیاهو در این نشست گفت: «ما در وضعیت اورژانسی قرار داریم، نمی‌توانیم تصویب قانون [اتخاذ اقدامات در مورد ویروس کرونا] را به تعویق بیندازیم. ما باید با این قانون پیش‌ برویم تا از گسترش [کرونا] جلوگیری کنیم.» 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی افزود که تل‌آویو مجبور است اقداماتی فراتر از آنچه هفته گذشته توافق شد را اتخاذ کند.  وی در این نشست گفت که سازمان جهانی بهداشت اخیراً خاورمیانه را به عنوان کانون ویروس کرونا دانسته که تل‌آویو نیز از این قاعده مستثنا نیست. 

نتانیاهو همچنین افزود: «ما در بحبوحه حمله دوباره ویروس کرونا هستیم و همان طور که قبلاً هشدار دادم، شاهد هستیم که این همه‌گیری با افزایش جدی شمار مبتلایان همراه است که وزارت بهداشت را به چالش خواهد کشید.» وی در پایان از معرفی یک بسته حمایت مالی و اعمال محدودیت‌های بیشتر در رژیم صهیونیستی خبر داد.  

هفته گذشته نیز روزنامه یدیعوت آحارونوت از قرنطینه‌های پزشکی خبر داد که فلسطینیان ساکن مناطق اشغالی ۱۹۴۸ (عرب‌های ۴۸) رفتار تبعیض آمیزی را حتی در مسئله قرنطینه متحمل می‌شوند.

بی‌تدبیری و سوء مدیریت رژیم صهیونیستی، خلبانان خطوط هوایی این رژیم را نیز به خیابان‌ها کشاند. پس از آن آژانس‌داران و فعالان بخش گردشگری حدود ۱۰۰ خلبان شرکت (العال) خطوط هوایی رژیم صهیونیستی اعلام کردند به دلیل نادیده گرفته حقوقشان در دوره کرونا دست به اعتصاب می‌زنند.

طبق آمار پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، از ابتدای همه‌گیری جهانی کرونا تاکنون، ۳۰ هزار و ۱۶۲ مورد ابتلا در فلسطین اشغالی به ثبت رسیده که از این تعداد ۳۳۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.