نتایج نظرسنجی جدید نشان میدهد که بیش از نیمی از آمریکاییها (۵۶ درصد) نگران از دست رفتن احترام و اعتبار کشورشان به دلیل سیاست خارجی دونالد ترامپ رئیسجمهوری ایالات متحده هستند.
اخبار بین الملل-این نظرسنجی با هدف ارزیابی میزان آسیب پذیری سیاست خارجی آمریکا ، نشان داد ۵۶ درصد رایدهندگان در ۱۲ ایالت آمریکا بر این باورند که سیاست های ترامپ باعث شده از احترام آمریکا در جهان کاسته شود. فقط ۳۱ درصد گفتند که آمریکا احترام بیشتری کسب کرده است.
از بین ۱۶ درصد از رایدهندگانی که هنوز در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آبان (نوامبر) مردد هستند، ۵۹ درصد موافق بودند سیاستهای ترامپ اعتبار کشورشان را کاهش داده است. در این گروه فقط ۱۶ درصد خلاف این نظر را داشتند.
این نظرسنجی به سفارش گروه اقدام امنیت ملی انجام شد. این گروه توسط تیمی از مقام های دولت باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا تشکیل شده است و توصیه به دموکراتها درباره سیاست خارجی را هدف قرار می دهد.
«نِد پرایس» مدیر سیاسی و روابط عمومی این گروه به تارنمای آکسیوس گفت: دموکراتها اکنون نیاز دارند این پیام را به رایدهندگان منتقل کنند که از اعتبار افتادن آمریکا کشور ما را از نظر امنیتی تضعیف می کند.
همچنین در این نظرسنجی ۱۰ اولویت احتمالی در سیاست خارجی تعیین و از شرکتکنندگان خواسته شد سه اولویت مهم را مشخص کنند.
حفاظت از آمریکا در مقابل تروریسم و حمایت از ارزشهای آمریکا بالاترین اولویت تعیین شده از سوی رایدهندگان بود.
دفاع از کشور در برابر چین، اولویت آخر بود که نشان داد پویش اخیر ترامپ که جو بایدن رقیب دموکرات خود را به سیاست سهل گیرانه علیه چین متهم کرد ممکن است چندان مورد حمایت نباشد.
در حالی امنیت ملی اولویت نخست را برای جمهوریخواهان تشکیل می دهد، مستقل ها بر همکاری بین المللی درباره تغییرات آب و هوایی تاکید داشتند.
۸۱ درصد جمهوریخواهان معتقد بودند ترامپ آمریکا را امنتر کرده است و ۸۱ درصد از دموکراتها نظر مخالف آن را داشتند.
در حالی که ۶ درصد بر این باورند سیاست ترامپ برای حفظ کشور از خطر تروریسم مفید بوده تعداد بیشتری از آنها یعنی ۲۲ درصد می گویند رئیس جمهوری آمریکا با سیاست هایش احتمال جنگ را افزایش داده است.
رای دهندگان در پاسخ به فهرستی از انتقادها از سیاست خارجی ترامپ گفتند یکی از مهمترین نگرانی های آنها بی توجهی ترامپ به گوش دادن به حقایق مطرح شده از سوی کارشناسان و مشاوران است که چنین تمایلی با تعمیق بحران کرونا بیشتر مورد توجه قرار گرفته است.
این نظرسنجی در بازه زمانی ۱۹ تا ۲۵ اسفند (۹تا ۱۵ مارس) و با ورود بیماری همهگیری کووید-۱۹ به آمریکا از بین یک هزار و ۲۰۴ نفر از رایدهندگان در ایالت.های آریزونا، کلورادو، فلوریدا، جورجیا، آیووا، مِین، میشیگان، مینه سوتا، نیوهامپشایر، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا و ویسکانسین انجام شد.