![حمایت اکثریت سنای آمریکا از قطعنامه«کاهش اختیارات جنگی ترامپ»](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/uKSl0c4VtQTE/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRhur6zH5G80YXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVbAkiqt2D388NZSZ7oCLoYw,,/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%BE.jpg)
«چاک شومر» رهبر دموکراتهای مجلس سنای آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد که باور دارد اکثریت اعضای سنا (۵۱ سناتور) به قطعنامه [کاهش] اختیارات جنگی که هدف آن ممانعت از اقدام نظامی بیشتر از سوی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری این کشور است، رأی موافق خواهند داد.
اخبار بین الملل - وی در یک نشست هفتگی خبری اظهار داشت: «ما باور داریم که این [قطعنامه] ۵۱ رأی موافق و لازم برای تصویب را بدست می آورد و بنابراین، طبق زمان بندی پیش می رویم».
گفتنی است که این قطعنامه در صورت تصویب در مجالس نمایندگان و سنای آمریکا ، برای اجرایی شدن به امضای ترامپ نیازی ندارد؛ هرچند که دموکراتها و جمهوریخواهان آمریکا همچنان بر سر الزام آور بودن آن اختلاف نظر دارند.
گفتنی است که مجلس نمایندگان آمریکا بامداد جمعه طرح کاهش اختیارات جنگی « دونالد ترامپ » رئیسجمهور آمریکا را با رعایت وابستگیهای حزبی و با ۲۲۴ رأی موافق در برابر ۱۹۴ رأی مخالف به تصویب رساند.
با وجود آنکه هم حزبیان ترامپ- جمهوریخواهان- ۵۳ کرسی از مجموع ۱۰۰ کرسی سنا را در اختیار خود دارند، اما دست کم دوتن از سناتورهای جمهوریخواه- رند پال و مایک لی- حمایت خود را از این قطعنامه اعلام کردهاند.