در کیفرخواستی که روز گذشته (دوشنبه) علیه «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی به پارلمان این ارائه شد، نام بیش از ۳۰۰ شاهد در سه پرونده اختلاس علیه نتانیاهو، لیست شده بود که شامل دوستان ثروتمند و مشاوران سابق وی میشدند.
اخبار بینالملل- بنا بر گزارش رویترز، «آویخای مندلبلیت» با ارسال رسمی این کیفرخواست برای پارلمان، در واقع یک مهلت سی روزه برای نتانیاهو برای کسب مصونیت قضایی از اعضای کنست اعطا کرده است.
روز ۳۰ آبان ماه، دادستانی رژیم صهیونیستی بعد از ماهها کش و قوس، رسما نخستوزیر این رژیم را به تقلب، دریافت رشوه و سوء استفاده از اعتماد عمومی متهم کرد.
طبق گزارش رویترز، با توجه به انتخابات بدون نتیجه ماه آوریل و سپتامبر و شکست نتانیاهو و «بنی گانتز» در کسب اکثریت کرسیهای پارلمان، بعید است که نتانیاهو بتواند در مهلت تعیین شده، از کنست مصونیت کسب کند.
تصمیم دادستانی برای صدور کیفرخواست علیه نتانیاهو در حالی اتخاذ شده که روند تشکیل کابینه در فلسطین اشغالی به بن بست رسیده و احتمال دارد که رژیم صهیونیستی وادار شود برای سومین بار در کمتر از یک سال، انتخابات عمومی برگزار کند. هرچند بر اساس قانون نتانیاهو هنوز هم میتواند در این انتخابات شرکت کند، اما صدور اتهام علیه وی هم به اعتبار او خدشه وارد میکند و هم میتواند آینده حضور وی در سمت نخستوزیری را مبهم کند، چراکه نهایتا در صورت صدور حکم علیه نتانیاهو، او باید از این سمت کنار رود.
در کیفرخواستی که علیه نتانیاهو به پارلمان ارائه شده است، نام ۳۳۳ شاهد برای پیگرد قانونی لیست شده است و کارشناسان حقوقی میگویند که این فهرست بلند بالا به مفهوم آن است که فرایند تحقیق در خصوص پرونده نتانیاهو ممکن است سالها به طول انجامد.
طبق این گزارش، در این لیست چهرههایی همچون «شلدون ادلسون» سرمایهدار یهودی آمریکایی و یکی از ثروتمندترین افراد جهان، «آرنون میلچان» تهیهکننده هالیوودی، «جیمز پکر» میلیاردر استرالیایی و فرماندان بازنشسته امنیتی رژیم صهیونیستی و چندین مشاور سابق به چشم میخورند که جزء شاهدانی هستند که علیه نتانیاهو شهادت خواهند داد.
نتانیاهو ضمن تمسخر این لیست بلند از شاهدان گفت: «وقتی اتهامی صحت داشته باشد، به ۳۳۳ شاهد نیازی ندارید». وی در صفحه توییتر خود در این خصوص نوشت: «وقتی اتهامی صحت نداشته باشد، حتی ۳۳۳ شاهد نیز کمکی نمیکند».
در یکی از پروندهها، نتانیاهو مظنون به درخواست غیرقانونی و پذیرش هدایای گرانبها از جمله مشروبات الکلی و سیگار از میلچان و پکر است.
یکی دیگر از پروندهها بر اتهاماتی متمرکز است که در آن نتانیاهو به صاحب «یدیعوت آحارونوت» پرفروشترین روزنامه رژیم صهیونیستی وعده داده بود تا ضوابطی را برای روزنامه «اسرائیل هیوم» که رقیب اصلی این روزنامه است و ادلسون مالکیت آن را برعهده دارد، تعیین کند.
او همچنین در «پرونده ۴۰۰۰» متهم است به «شائول ایلوویچ» مالک شرکت «بِزِک» میلیون ها دلار تسهیلات مالی پرداخت کرده تا پایگاه خبری «واللا» وابسته به این سرمایه دار صهیونیست از او و همسرش حمایت رسانهای بهتری داشته باشد.
طبق گزارش رویترز، مذاکرات بین حزب لیکود نتانیاهو و حزب آبی و سفید گانتز در خصوص تشکیل دولت «اتحاد ملی» به بنبست رسیده است و اگر در بازه زمانی 10 روزه توافقی حاصل نشود، احتمال رژیم صهیونسیتی مجبور به برگزاری یک انتخاب دیگر شود.