دولت کاراکاس روز گذشته تصریح کرد که با هدف احیای صلح و ثبات در ونزوئلا و همچنین جلوگیری از تداوم تجاوزات تروریستی علیه این کشور، حامی روند مذاکره است.
نیکلاس مادورو رئیس جمهوری ونزوئلا نیز در این رابطه گفت: مذاکره به عنوان راهی برای تعامل با مخالفان می تواند نتایج رضایت بخشی برای ونزوئلا به همراه داشته باشد.
مادورو پیشتر نیز حمایت خود را از مکانیزم های صلح آمیز برای توافق با مخالفان اعلام کرده بود.
رئیس جمهوری ونزوئلا در اظهارنظر جدیدش ضمن توصیف حملات سایبری اخیر به سیستم برق رسانی ونزوئلا به عنوان 'حمله ای تروریستی' عنوان کرد: بیایید در میز مذاکره حضور پیدا کنیم تا از حملات تروریستی بیشتر علیه ونزوئلا جلوگیری شود. کشورهای دیگر آمریکای لاتین از جمله مکزیک، اروگوئه و بولیوی می توانند به تسهیل روند مذاکره در ونزوئلا کمک کنند.
مادورو خاطر نشان کرد: با مکانیزم مذاکره راست گراهایی که در دام دیوانگی آمریکا نیفتاده اند، می توانند مطالبات خود را در یک فضای عاقلانه و مسئولانه مطرح کنند که این اقدام به نفع منافع ملی کشور است.
ونزوئلا از روز 28 ژانویه (8 بهمن ماه) که خوان گوایدو رئیس مجلس ملی این کشور در خیابان های کاراکاس خود را رئیس جمهور قانونی خواند، دچار بحران داخلی و بین المللی شده است.
آمریکا بلافاصله گوایدو را به عنوان رئیس دولت موقت در این کشور به رسمیت شناخت و خواستار کناره گیری مادورو از قدرت و برگزاری انتخابات زودهنگام شد