در این دیدار مقامات ارشد دو کشور همکاری دوجانبه را مورد بررسی قرار داده و بر افزایش همکاریها در زمینه های مختلف تاکید کردند.
بررسی مسائل مهم منطقه از جمله مبارزه با تروریسم و افراطگرایی از دیگر موضوعات مهم مقامات ارشد چین و پاکستان عنوان شده است.
طرفین همچنین در این دیدار 15 سند همکاری در زمینههای مختلف از جمله اقتصادی،کشاورزی، فناوری و .. به امضا رساندند.
کارشناسان سیاسی منطقه معتقدند: سفر نخست وزیر پاکستان به چین ضمن تقویت روابط دو کشور به پکن این اطمینان را میدهد که اسلام آباد کماکان مایل به پیشبرد طرح کریدور اقتصادی چین و پاکستان موسوم به سیپک و مشارکت در برنامه راه ابریشم نوین است.
از سوی دیگر چین نگرانی هایی از نزدیک شدن پاکستان به عربستان و همچنین گرفتن کمک های بیشتر از این کشور و نهادهای بین المللی دارد و با استفاده از این فرصت تلاش خواهند کرد تا بار دیگر مناسبات خود را با پاکستان تثبیت کند.
از دیدگاه پکن نزدیک شدن بیش از اندازه پاکستان به عربستان می تواند برنامه های چین در خاورمیانه را تحت تاثیر قرار داده و همچنین بر روابط پکن با دیگر کشورهای این منطقه از جمله ریاض تاثیر بگذارد.
این سفر در حالی انجام شده است که دولت آمریکا فشارهای خود را بر اسلامآباد افزایش داده و خواهان محدود کردن روابط میان پاکستان و چین است.
خان که برای سفری چهار روزه عازم چین شده در دیدار با مسئولان عالی رتبه پکن در خصوص بسته 6 میلیارد دلاری پکن به اسلام آباد به رایزنی پرداخت.
این خبر در حالی منتشر میشود که «یائو جینگ» سفیر چین در «اسلام آباد» از مشارکت ایران و افغانستان در کریدور اقتصادی این کشور موسوم به سیپک خبر داد.
در حال حاضر اختلافات سیاسی ایران و عربستان در کنار روابط نزدیک تهران به دهلی نو از جمله نگرانیهای مهم طرح پاکستانی نسبت به پیوستن ایران به سیپک هستند.