دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر با حمله به رسانههای این کشور، از نحوه پوشش خبری گاف سال ۲۰۰۸ باراک اوباما، رئیس جمهور پیشین آمریکا انتقاد کرد.
رئیس جمهور آمریکا در پیامی که در صفحه شخصی خود در توئیتر منتشر کرد، نوشت: زمانیکه اوباما گفت که او به ۵۷ ایالت سفر کرده است، رسانههای جعلی توجه اندکی به این موضوع نشان دادند.
ترامپ در ادامه این پیام یادآور شد: «میتوانید تصور کنید اگر این حرف را من میزدم، آن را تبدیل به داستان سال میکردند.»
رئیس جمهور آمریکا، لورا اینگراهام، مجری شبکه خبری فاکس نیوز را در زیر پیام خود تگ کرد. اوباما در هفتههای اخیر پس از مدتها دوری از عرصه سیاست بار دیگر وارد کمپین تبلیغات انتخاباتی شد و به انتقاد از ترامپ و سیاستهای او پرداخت. اینگراهام این موضوع را در برنامه شب جمعه خود مورد بحث قرار داد.
لوس آنجلس تایمز در آن زمان در گزارشی اعلام کرد در ماه میسال ۲۰۰۸ اوباما که در تلاش برای کسب نامزدی حزب دموکرات بود در سخنرانی خود مرتکب اشتباه شد. اشتباهی که اینگراهام در برنامه خود به آن اشاره کرد. اوباما در سخنرانی سال ۲۰۰۸ اعلام کرد: «بازگشت به اورگان شگفت انگیز است. طی ۱۵ ماه گذشته، ما به هر گوشه کشور سفر کردیم. تا الان به ۵۷ ایالت سفر کردم؟ به نظرم یک ایالت دیگر باقی مانده است.»
اوباما در آن زمان و در جمع خبرنگاران به اشتباه مذکور در سخنرانی خود اذعان کرد و گفت: او به طور تصادفی شمار قربانیان احتمالی در میانمار را به اشتباه عنوان کرده است. بنا به گزارش تایمز، اوباما گفته بود: «من متوجه شدم که در سخنرانی خود گفتم ۵۷ ایالت. این نشانه آن است که توانایی من برای کار با اعداد اندکی کاهش یافته است.»
در آن زمان اوباما حدود ۱۶ ماه میشد که در کمپین انتخاباتی فعالیت داشت و برای این اشتباه در رسانهها و فضای مجازی مورد انتقاد قرار گرفت. یک وب سایت تبلیغاتی در آن زمان پرچم آمریکا با ۵۷ ستاره را عرضه کرد تا از این طریق اشتباه اوباما را مورد انتقاد قرار دهد.
ترامپ که بخشی از جنبش مربوط به مکان تولد اوباما بود، سالها ادعا میکرد که رئیس جمهور پیشین این کشور در خارج از مرزهای آمریکا متولد شده است. اوباما در نهایت گواهی تولد خود را در پاسخ به این ادعاها ارائه داد. ترامپ در کمپین انتخاباتی ۲۰۱۶ تائید کرد اوباما زاده آمریکا است.
توئیت انتقادی ترامپ از رسانههای آمریکا پس از آن منتشر شد، که شمار قربانیان طوفان پورتوریکو که از سوی ترامپ ۳ هزار نفر اعلام شد، در شبکه توئیتر زیر سوال رفت.