![ترکیه روی ۵۳۳ میلیون دلار کالای آمریکایی تعرفه اعمال کرد](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/lRAqgRplhz27/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDwXaPFqBh_rqJ9gxKMPbWRfLhaRqCI9JPJVmNUth0ZaDgXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVOW2DkApRq_c37Cd3OZoVyg,,/%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D9%87+%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7.jpg)
وزیر تجارت ترکیه اعلام کردتعرفه واردات برخی محصولات آمریکایی دو برابر شد و کالاهایی که برای آنها تعرفه اعمال میشود به ارزش ۵۳۳ میلیون دلار میرسد.
براساس این گزارش، ترکیه تعرفه محصولات وارداتی از آمریکا نظیر مشروبات الکلی، خودرو و تنباکو را در واکنش به اقدامات اخیر آمریکا ۲ برابر کرد. تعرفه برخی از این کالاها تا 140 درصد هم میرسد.
پس از آنکه دونالد ترامپ اعلام کرد تعرفه فولاد 50 درصد و آلومینیوم 20 درصد در واردات از ترکیه اعمال شده تنشهای بین دو کشور شدت بیشتری گرفت و ارزش لیر ترکیه به کمترین میزان رسید و 7.13 لیر در برابر یک دلار معامله شد.