![دستاورد بزرگ صهیونیستها در آسمان عربستان](https://cdn.afkarnews.com/thumbnail/Y5nVjRyvDQN3/rDxJk2yoXn9KV7c7C6kDweJVxtu4cY7G2hzV_1efiJea1I30PYCuRrpAkXgr9ORMXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVPi7Juxfim5XW41bi53Z6sg,,/%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7.jpg)
«اسرائیل کاتز»، وزیر اطلاعات و ترابری رژیم صهیونیستی عنوان داشت: بازشدن حریم هوایی عربستان در برابر هواپیماهای اسرائیلی یک دستاورد بسیار مهم محسوب میشود.
وی در ادامه افزود: زمانی که شرکت هواپیمایی هندی «ایر ایندیا» طی ماه گذشته پروازهای خود را انجام داد با موافقت مقامات عربستانی مبنی بر استفاده از حریم هوایی این کشور مواجه شد و یک مسیر کوتاهتر میان تل آویو و هند به وجود آمد.
کاتز تاکید کرد: بعد از آن بود که شرکت اسرائیلی «ال- عال» درخواست خود را به دادگاه عالی قدس برای استفاده از حریم هوایی عربستان ارائه داد و امیدواریم که حریم هوایی عربستان در برابر تمام شرکتهای هواپیمایی اسرائیلی باز شود.