گزارش های منتشر شده نشان می دهد هر کارآموز زن برای یادگیری رانندگی می بایست بین 2 تا 3 هزار ریال سعودی ( 550 تا 800 دلار) بپردازد.
این در حالی است که یادگیری رانندگی برای مردان این کشور تنها 450 ریال سعودی ( کمتر از 170 دلار) هزینه دارد. به عبارتی زنان ناچارند شش برابر بیشتر از مردان برای آموزش رانندگی هزینه کنند.
اعتراض زنان عربستانی به هزینه بالای آموزش رانندگی باعث شد تا «عبدالحمید المعجل» رییس شورای سلامت رانندگی عربستان در این خصوص توضیحاتی ارایه کند.
المعجل به روزنامه الوطن گفت که مدارس ویژه رانندگی زنان به شکل کلی با مدارس ویژه مردان متفاوت است . مدارس زنان، رانندگی را به شکل صحیح و تحت نظر مربیان واجد شرایط آموزش می دهند.
این سخنان مقام سعودی نه تنها وضعیت را بهتر نکرد که این بار مردان اعتراض کردند. در کامنت هایی که برای این خبر روزنامه گذاشته شد ، برخی نوشتند از صحبت های این مقام مسئول چنین بر می آید که آموزش رانندگی برای مردان استاندارد نیست و مربیانی که به مردان آموزش می دهند ، واجد شرایط لازم نیستند.
محمد بن سلمان ولیعهد عربستان تابستان سال گذشته وعده داد در چارچوب آنچه اصلاحات اجتماعی می خواند از اول ماه ژوئن 2018 میلادی به زنان این کشور اجازه رانندگی با رعایت قوانین و شرع مقدس داده خواهد شد.
عربستان سعودی تنها کشور جهان است که رانندگی زنان در آن ممنوع است .
برخی گزارش ها حاکیست : اجازه رانندگی به زنان عربستان بیش از آنکه برنامه ولیعهد برای اعطای آزادی های بیشتر به زنان باشد ، محصول پیشنهاد یک شرکت خودروسازی معروف جهان برای فروش بیشتر خودروهای خود در این کشور است .
این شرکت حتی برای مدتی آموزش رانندگی به زنان عربستان با حضور محارم (پسر ، برادر ، همسر ) را با هدف فروش بیشتر محصولات خود اجرا کرد.