درخواست تحریک‌آمیز وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه اعراب اسرائیل

آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ اسرائیل از اسرائیلی‌ها خواست، ساکنان "وادی عاره" و "ام الفحم" که از آن مثلث اشغال شده تعبیر می‌شود را تحریم کنند تا آنها متوجه شوند در داخل اسرائیل عنصر نامطلوب هستند.

لیبرمن خواستار تحریم اقتصادی مغازه‌ها و فروشگاه‌های تجاری در ام الفحم عربی در شمال اسرائیل شد تا ساکنان آن احساس کنند که عنصر نامطلوب هستند.

وی چپ‌گراهای اسرائیل را به نرمش با فلسطینی‌ها متهم کرد.

این اظهارات زمانی مطرح شد که فلسطینیان در درگیری‌ها در وادی عاره، به سمت اتوبوس‌های اسرائیلی سنگ پرتاب کردند.

​وزیر جنگ اسرائیل افزود: چند ماه پیش هزاران فلسطینی را در تشییع جنازه مجری عملیات قدس در ام الفحم دیدم، آنها از داخل مساجد علیه اسرائیل تشویق می‌شدند، بنابراین آنها باید به رام‌الله بروند.

وی در ادامه گفت: مدت‌هاست که ساکنان وادی عاره و ام الفحم پرچم فلسطین را بالا می‌برند، اما یک بار هم ندیدم پرچم اسرائیل را بالا ببرند.

وزیر جنگ اسرائیل با تعریف از عربستان و مسؤول دانستن حماس نسبت به وقایع غزه ادعا کرد، عربستان در نهایت فهمید که این ایران و حامیانش هستند که آن را تهدید می‌کنند نه صهیونیسم و اسرائیل. البته جهان عرب دریافته است که القاعده و داعش خطرهای واقعی هستند.

لیبرمن به موضوع حمله ارتش اسرائیل به غزه اشاره کرد و گفت: ما نمی‌توانیم تمامی خرابکارها را تعقیب کنیم آنجا یک مسؤول دارد و آن حماس است. ما به هر نقضی که علیه حاکمیت اسرائیل صورت بگیرد، پاسخ می‌دهیم.

لیبرمن ابراز امیدواری کرد که اعتراض‌های فلسطینیان علیه تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره قدس پایان یابد.

وزیر جنگ اسرائیل در گفت‌وگو با رادیو ارتش این رژیم گفت: امیدواریم اوضاع آرام شود و به وضعیت عادی برگردیم.

وی ادامه داد، دستگاه‌های امنیتی آماده مقابله با هر تحولی در صحنه فلسطین هستند. امیدوارم واکنش قاطع ارتش اسرائیل به شلیک موشک‌ها از غزه پیامی روشن به رهبری حماس باشد. البته موج خشونت‌ها بعد از اعلام تصمیم ترامپ کاهش یافته است.

ترامپ روز چهارشنبه اعلام کرده بود: پس از تاخیر ۲۰ ساله، زمان به رسمیت شناخته شدن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل فرا رسیده، اسرائیل حق دارد پایتختش را مشخص کند و این مساله برای تحقق صلح شرط است.

ترامپ در این باره گفت، براساس قانونی که کنگره در این باره تصویب کرده، وزارت خارجه آمریکا باید سفارت این کشور از تل‌آویو را به قدس منتقل کند.

وی مدعی شد، این تصمیم به هیچ وجه اجتناب از پایبندی کامل به توافق صلح پایدار نیست، آمریکا به میانجی‌گری برای تحقق توافق‌نامه صلح که به نفع فلسطین و اسرائیل است، پایبند بوده و با این اقدام بار دیگر بر پایبندی به آینده‌ای که بهره‌مند از صلح و امنیت است، تاکید می‌کند.