پیونگ یانگ اعلام کرد قصد ندارد برنامه گسترش توانایی اتمی خود را کنار بگذارد. بانگ کوآنگ هیوک ، سخنگوی کره شمالی در نشست آ سه آن در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد کشورش هرگز توانایی هسته ای و موشک های بالستیک خود را روی میز مذاکره قرار نمی دهد و ذره ای از تلاش هایش برای گسترش توان هسته ای خود دست برنخواهد داشت.
پیونگ یانگ اعلام کرده تحریم های تازه ی سازمان ملل را به شکلی متناسب و فراخور با اقدام های مقتضی و عادلانه تلافی خواهد کرد.
کره شمالی همچنین هشدار داد اگر واشنگتن بخواهد ضد پیونگ یانگ دست به اقدام نظامی بزند ما با کمک نیروهای راهبردی خود، درسی سخت و فراموش نشدنی به آمریکا خواهیم داد.
پیونگ یانگ همچنین تاکید کرده همه قلمرو آمریکا در تیررس موشک های قاره پیمای کره شمالی قرار دارد. از سوی دیگر وزیر امور خارجه چین، وانگ یی از مقام های کره شمالی و جنوبی خواسته هر چه زودتر اختلاف های خود را با گفتگو و تعامل حل و فصل کنند.
وی اما گفت پکن به اجرای تازه ترین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل ضد پیونگ یانگ پایبند خواهد ماند. ویلیام جونز ، نویسنده ی هفته نامه ی خبری اگزکیوتیو اینتلیجنس ریویو در پاسخ به این پرسش پرس تی وی که آیا فکر می کنید چین خواهان پایان دادن به مناقشه ی بین کره شمالی و آمریکاست گفت: پکن حل و فصل چندین مناقشه را در شبه جزیره کره دنبال می کند که یکی از آنها هسته ای زدایی از این منطقه است.
چینی ها هم در گفتار و هم در رفتار بر این خواسته خود تاکید کرده اند. اما آنها همچنین به علت های اقتصادی و سیاسی ، خواهان برقراری ثبات اقتصادی در همسایگی خود هستند.
زیرا کره شمالی می تواند همچون سدی در برابر زیاده خواهی شرکای آمریکا در منطقه نقش ایفا نماید. این کارشناس مسائل سیاسی رجزخوانی ها و تهدید به جنگ کره شمالی را از سوی مقام های آمریکایی بسیار خنده دار توصیف کرد.