سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با برنامه رادیویی ایام ۹۷۰ در نیویورک گفت: از نظر من ایده بسیار بدی بود. این حرکت کینهجویانه بود چرا که همه میدانند دونالد ترامپ سیاست متفاوتی دارد و هدف از این حرکت گیر انداختن او است.
جان بولتون همچنین از دولت آتی خواست تا علیه سازمان ملل و کشورهایی که از آن قطعنامه حمایت کردند، وارد عمل شود. البته او این نکته را نادیده گرفت که تصمیم تاریخی آمریکا برای دادن رای ممتنع و عدم استفاده از حق وتو، باعث شد تا این قطعنامه در شورای امنیت تصویب شود. سابقا ایالات متحده آمریکا همیشه از حق وتوی خودش برای مسکوت گذاشتن قطعنامههای مشابه که به ضرر اسرائیل بود، استفاده میکرد.
سفیر سابق آمریکا تاکید کرد: به گمان من، کاری که دولت آتی ترامپ و اسرائیل باید انجام دهند، این است که بگویند ما به همه مجددا فرصت میدهیم تا آن قطعنامه را ملغی کنند و قطعنامهای را تصویب کنند که قابل پذیرش باشد. اگر چنین نشود، باید حرکتی انجام دهیم تا نارضایتی ما مشخص شود. میتوان از ابزارهای مالی از جمله قطع کمک خارجی به برخی از کشورها مثل مالزی و ونزوئلا استفاده کرد.
جان بولتون اوایل نوامبر ۲۰۱۶ هم در پیامی به دولت باراک اوباما، رئیسجمهوری آمریکا هشدار داد تا اقدامی علیه اسرائیل در سازمان ملل انجام ندهد.
جان بولتون در دوران ریاست جمهوری جورج بوش به عنوان معاون وزیر امور خارجه در امور کنترل سلاح و امنیت داخلی انتخاب شد و سپس در سال ۲۰۰۵ نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل متحد شد.
از نظر بولتون، "نهادهای سیاسی سازمان ملل شامل شورای امنیت، شورای حقوق بشر و مجمع عمومی اساسا شکستخورده" هستند. این سیاستمدار کهنهکار یک سال بعد از مقام خودش در سازمان ملل متحد کنارهگیری کرد و لقب "جنجالیترین سفیر آمریکا در سازمان ملل" را به خود اختصاص داد.