این روزنامه نزدیک به دموکراتها با بیان اینکه انتخابات سال جاری در آمریکا «یک انتخابات معمولی نیست»، نوشته است که امکان قیاس میان کلینتون و «دونالد ترامپ» نامزد جمهوریخواهان وجود ندارد، چراکه ترامپ از بیان هرگونه برنامه مشخصی برای دوران ریاستجمهوریاش خودداری میکند.
نیویورک تایمز سادهترین استدلال برای رأی دادن به هیلاری کلینتون را این دانسته که او ترامپ نیست. استدلال جدیتر هم اینکه رئیسجمهور بعدی در حالی کاخ سفید را تحویل میگیرد که واشنگتن با چالشهای پرشماری چه در داخل و چه در خارج مواجه است.
این روزنامه با اشاره به مسائل خارجی از جمله تضعیف اتحادها و ائتلافها، کمرنگ شدن ارزشهای دموکراتیک در کشورها و تداوم جنگ و تروریسم در جهان، در مورد چالشهای داخلی هم نوشته است: «رقابتهای انتخاباتی سال 2016 ناامیدی و خشم فقرا و طبقه متوسط جامعه آمریکا را نمایان کرد؛ کسانی که میگویند دولت کار چندانی برای کاهش فشاری که رکود، تغییرات تکنولوژیکی، رقابتهای خارجی و جنگ روی دوش خانوادهها گذاشته، انجام نداده است.»
در ادامه یادداشت هیئت سردبیری نیویورک تایمز آمده است: «هیلاری کلینتون بیش از 40 سال است که این عوامل را مطالعه کرده و پاسخهایی را که میتوان به آنها داد، سبک سنگین کرده است. تائید او از سوی ما، ناشی از احترامی است که برای عقل، تجربه، سرسختی و شجاعت او قائل هستیم، ویژگیهایی که او در طول خدمت عمومیِ تقریبا متوالیاش آن هم عموما به عنوان زن اول یا دوم در آن حوزه به دست آورده است.
نیویورک تایمز در ادامه با برشمردن برخی اقدامات کلینتون در دوران حضورش در وزارت خارجه آمریکا، نوشته است که وی نقش مهمی در ایجاد رژیم تحریمهای ضد ایرانی ایفا کرده است.
در پایان این یادداشت آمده است: «در طول جنگ و رکود، آمریکاییهایی که بعد از یازده سپتامبر متولد شدند، باید سریع رشد میکردند و حالا هم مستحق یک رئیسجمهور بالغ هستند. یک عمر تعهد به حل مسائل واقعی، هیلاری کلینتون را شایسته این سمت کرده و کشور باید این فرصت را به او بدهد.»