ماجرای "لمیاء مساعد" به تازگی و پس از انتشار ویدیویی از او در یوتیوب، به یکی از جنجالیترین مسائل در مغرب تبدیل شده است.
روزنامه رأی الیوم نوشت، فعالان هشتگی را در فیسبوک برای فشار آوردن بر مسؤولان مغربی و رهایی وی از زندان در عربستان به راه انداختند.
وی این ویدیو را که چند روز قبل منتشر شده، در زندان تهیه کرده است.
لمیاء در این ویدیو می گوید که پس از اختلاف با همسر سعودیش، به 2 سال زندان محکوم شد.
لمیاء تأکید می کند که از پیامدهای وخیم انتشار این ویدیو به شدت نگران است.
وی اظهار داشت، که از طریق شبکههای اجتماعی با همسر سعودیش آشنا شد، و پس از آن به دلیل شرایط بد اقتصادی خانوادهاش با او توافق کرد که در خانه او در جده خدمتکار شود.
لمیاء گفت آن مرد سعودی که در ابتدا کارفرمایش بود، او را به زور مجبور به ازدواج کرد.
لمیاء خاطرنشان کرد که او را تهدید کرده بود اگر تن به ازدواج ندهد، دیگر اجازه نخواهد داد برای دیدن دخترش به مغرب برود.
لمیاء تأکید کرد که همسر سعودیش او را مجبور میکرد مقابل دوستانش دست به کارهایی غیراخلاقی بزند. وی اظهار داشت که همسرش او را به شدت کتک میزد و به او اهانت میکرد.
لمیاء همچنین گفت که همسرش یکبار او را به یک خانواده دیگر سپرده بود، و وی درآنجا بارها مورد تعرض قرار گرفت.
وی فاش کرد، که در آن زمان به سفارت مغرب رفت به این امید که به عنوان یک شهروند مغربی از حق او حمایت کنند، ولی برخلاف انتظارش یک مسؤول مغربی در سفارتخانه او را تهدید کرد و تحت فشار قرار داد تا از همه حقوق خود و حتی شکایتش از همسر خود دست بکشد.
پس از ارائه پروندۀ او به دادستانی کل و در جریان بازجوییها، با سفارت مغرب تماس گرفته شد تا وکیلی برای او تعیین شود، ولی در کمال تعجب معاون کنسول مغرب پاسخ داد که سفارتخانه مسؤولیتی در قبال لمیاء مساعد ندارد و هیچ وکیلی را برای پیگیری پروندهاش تعیین نمیکند.
لمیاء مساعد گفت، پس از پافشاری برای پیگیری اتهام تجاوز همسرش، در کمال ناباوری او را به بیمارستان روانی تحویل دادند و در مدت 15 روز او را بین بیماران روانی نگه داشتند، و او هر روز مجبور بود قرصهای بیماران روانی را بخورد تا بخوابد و کسی صدایش را نشنود.
وی تأکید کرد، فایلهایی صوتی در اختیار دارد که ثابت میکند همسرش او را تهدید کرده است. وی همچنین صدای ضبط شدۀ یک کارمند سفارت مغرب را در اختیار دارد که به او گفته بود در مقابل دریافت گذرنامه که در اختیار همسرش بود، از حق خود کوتاه بیاید.
لمیاء از مردم مغرب و پادشاه این کشور خواست از او حمایت کنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که زنان دیگری هستند که مدتهای طولانی از عمر خود را بدون محاکمه در زندان سپری کرده و برخی نیز با وجود پایان دوران محکومیت، به دلیل نبود "محرم"، در زندان به فراموشی سپرده شدهاند!