سیاستمداران عمل‌گرا معتقدند در عالم سیاست، اخلاقیات جایی ندارد؛ مصداق بارز این گزاره، رقابت‌های انتخاباتی در آمریکاست؛ مبارزاتی که کاندیداها برای به در کردن حریف از میدان رقابت به هر ابزار و وسیله‌ای ولو غیراخلاقی و مبتذل چنگ می‌زنند.

 

در رقابت‌های انتخاباتی جاری در آمریکا برای تصدی ریاست کاخ سفید در سال 2016، میزان بی‌اخلاقی‌های کاندیداها و ستادهای انتخاباتی‌شان، فزونی یافته است؛ بخشی از این امر ناشی از آن است که کاندیدای حزب جمهوریخواهان، بیش از آنکه یک سیاستمدار باشد، یک شومن است؛ البته کاندیدای حزب دموکرات نیز علی رغم اینکه تمام تلاشش را به خرج می دهد تا آداب سیاسی را رعایت کند اما بعضا اسیر حجم بالای تبلیغات و هیجانات می شود و با از کف دادن عنان، در دام بی اخلاقی می‌افتد.

استعاره‌های جنسی در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا

 

یکی از تاسف‌بارترین بخش‌های رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا، استفاده کاندیداها و کمپین‌هایشان از نمادها و استعاره‌های جنسی برای تخریب رقیب است؛ امری که بی‌اخلاقی و ابتذال را در ینگه دنیا به اوج رسانده است.     

استعاره‌های جنسی در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا

 

ملانیا همسر اسلوونیایی دونالد ترامپ اخیرا از یک روزنامه انگلیسی و یک وبلاگ نویس آمریکایی در ارتباط با انعکاس این ادعا که او در دهه ۱۹۹۰ کارگر جنسی بوده شکایت کرده و خواستار دریافت غرامتی ۱۵۰ میلیون دلاری شده است.

استعاره‌های جنسی در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا

 

وکیل ملانیا نیز طی مصاحبه‌ای گفته است، "اقدامات متهمان چنان زشت، بدخواهانه و مضر است که میزان خسارات وارده به خانم ترامپ ۱۵۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود".

 

البته دونالد ترامپ که همسرش از سوی برخی رسانه‌های آمریکایی به ارائه خدمات جنسی به ثروتمندان متهم شده است؛ خود، آغازگر بهره‌گیری از ابژه‌های جنسی در رقابت‌های انتخاباتی بود.

استعاره‌های جنسی در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا

 

در اواخر ماه مارس، در شرایطی که هنوز رقابت‌های درون حزبی جمهوریخواهان در جریان بود، گزارشی پیرامون روابط خارج از ازدواج "تدکروز" رقیب هم حزبی دونالد ترامپ در نشریه پرفروش "نشنال انکوایرر" منتشر شد؛ تد کروز بلافاصله با مزخرف خواندن ادعای فوق الذکر، ترامپ را عامل پشت پرده دروغ پراکنی جنسی علیه خود دانست.

استعاره‌های جنسی در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا

 

در همان زمان یک آگهی تلویزیونی با تصاویری از مجله مد "جی کیو" پخش شد که در آن ملانیا همسر دونالد ترامپ نیمه‌برهنه‌ نشان داده می‌شد؛ در ذیل این آگهی از مخاطبان پرسیده شده بود که آیا حاضرند چنین کسی بانوی اول آمریکا شود؟

استعاره‌های جنسی در رقابت‌های انتخاباتی آمریکا

 

ترامپ که از انتشار این آگهی به شدت عصبی شده بود، تد کروز و ستاد انتخاباتی‌اش را عامل انتشار این آگهی دانست و متقابلا به بازتوئیت تصویر همسر تدکروز در حالیکه ظاهر مناسبی نداشت مبادرت ورزید و تصویر همسر خود را نیز با چهره ای آراسته در کنار آن قرار داد و در ذیل آن نوشت: یک عکس به هزار کلمه می‌ارزد!

 

حملات شخصی کاندیداها در انتخابات 2016 آمریکا بسیار تندتر از گذشته شده است

فواد ایزدی کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به دعواها و جدال های لفظی میان دو کاندیدای پست ریاست جمهوری آمریکا اظهار کرد: حملات شخصی یک کاندیدا علیه فرد مقابل در ایام تبلیغات انتخاباتی آمریکا، بخشی از فرهنگ و سنت انتخابات در این کشور است.

وی افزود: همانگونه که در رسانه ها می بینیم، در انتخابات سال 2016 ادبیات برملا کردن رسوایی های اخلاقی و حملات شخصی به طرف مقابل، "تندتر، بیشتر و بدتر" از گذشته شده و قطعا این روند تا انتخابات آبان ماه ادامه خواهد داشت.

ایزدی ادامه داد: چه دونالد ترامپ و چه هیلاری کلینتون رئیس جمهور بعدی آمریکا شوند، حملاتی که در این مدت تبلیغات از سوی خودشان به خودشان صورت گرفته، قطعا در دوران ریاست جمهوری آنها نیز تاثیرگذار خواهد بود.

ایزدی تصریح کرد: این تقابل و دوگانگی که بخشی از فرهنگ آمریکایی محسوب می شود، سیستم حاکمیتی این کشور را به شدت نزد افکار عمومی زیر سوال برده است.

این کارشناس مسائل آمریکا با بیان اینکه در همه دوره های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، این بداخلاقی کاندیداها نسبت به یکدیگر وجود داشته است یادآور شد: در سالهای 1987 و 1988 میلادی گری هارت که کاندید اصلی ریاست جمهوری آمریکا بود، به دلیل همین حملات شخصی در ایام تبلیغات، خود را از صحنه رقابت انتخاباتی خارج کرد.