انتخاب شدن «صادق خان» بعنوان اولین شهردار مسلمان لندن پایتخت انگلیس در روزنامههای انگلیسی بازتاب گستردهای داشت بگونهای که تیتر یک بیشتر آنها را به خود اختصاص داد.
روزنامه «گاردین» در تیتری با عنوان «پیروزی مهم صادق خان، بهانهای برای شاد بودن کوربین است» نوشت: رای دهندگان بعد از اینکه توری سعی داشت آقای خان را به جریانهای افراطی مرتبط سازد، با انتخاب فردی که بیشترین اعتماد را برای برطرف کردن مشکلات شهر به وی دارند، روی خود را از سیاستهای تفرقهافکنانه برگرداندند.
نشریه «فایننشال تایمز» تیتر «خان کمپین ترس را کنار زده و در لندن پیروز شد» برای صفحه اول خود برگزید و نوشت: انتخاب شدن آقای خان بعنوان اولین شهردار مسلمان یک پایتخت بزرگ اروپایی نشان دهنده مقبولیت گسترده وی در میان رای دهندگان لندنی از نژادها و آیینهای مختلف است که فقط چند ماه بعد از حملات تروریستهای افراطی به پاریس و بلژیک انجام شد.
روزنامه «تایمز» با چاپ عکس صادق خان بر صفحه اول نوشت: آقای خان با انتخاب شدن بعنوان شهردار بندن، قویترین سیاستمدار حزب کارگر شد.
نشریه «آی» با تیتر «بله ما خان!» شبیه به عبارت "بله ما میتوانیم!" به پوشش انتخابات شهرداری لندن پرداخت و نوشت: لندن صاحب اولین شهردار مسلمان شد. حتی قبل از نتایج رسمی نیز تقریبا مشخص بود که صادق خان برنده این رقابت خواهد بود.
روزنامه «دیلی میل» پیروزی صادق خان را اثبات قابل توجهی از تحمل شهر لندن به بقیه دنیا عنوان کرد.
نشریه «سان» نیز در این رابطه نوشت: پیروزی آقای خان از اضمحلال کامل حزب کارگر آنهم بعد از شوک شکست خوردن در انتخابات اسکاتلند و ناتوانی از پیشرفت در شوراهای انگلیس، جلوگیری کرد.
روزنامه «دیلی میرور» با اشاره به آرای اخذ شده از سوی صادق خان نوشت: 1.3 میلیون نفر به پسر راننده اتوبوس، بیشترین اختیارات شخصی در تاریخ سیاست بریتانیا را اعطا کردند.
«صادق خان»، نامزد حزب کارگر انگلیس با شکست «زک گلداسمیت»، رقیبش در حزب «محافظهکار» به عنوان شهردار لندن انتخاب شد تا اولین شهردار مسلمان یک کلانشهر غربی لقب بگیرد. وی توانست 45% مجموع آرا را به دست آورد. در مقابل گلداسمیت تنها 34% آرا را به دست آورده است. این سیاستمدار مسلمان و 45 ساله، اصالت پاکستانی دارد و از مدافعان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا است.