"عبدربه منصور هادی" در مصاحبه با روزنامه سعودی "عکاظ" گفت: "4 شبکه العالم، المسیره، المنار و المیادین بهصورت شبانهروزی در حال پخش برنامه (درباره یمن) هستند و ما از ایرانیها خواستیم این دخالتها را متوقف کنند".
هادی افزود: "علی عبدالله صالح و پسرانش بازیگران اصلی طرح سقوط صنعا هستند، آنان در پسپرده ائتلاف با حوثیها قرار دارند و درباره 10 موضوع به توافق رسیدند که بارزترین آنها عبارتند از: عبدالملک الحوثی مرجع دینی یمن باشد، احمد علی عبدالله صالح مرجع سیاسی باشد، من بهعنوان رئیس جمهور ترور شوم تا ابتکار عربی خاتمه یابد، و تجربه ایران برای حکومت یمن در نظر گرفته شود تا ایران از اقتصاد یمن حمایت کند".
وی مدعی شد که این مسائل را از طریق اطلاعات تلفن همراه یکی از مشاوران انصارالله به دست آورده است.
هادی افزود: "این مشاور حوثی در دیدار با مسئول امنیت ملی تلفن همراه خود را جا گذاشت، و ما آن تلفن همراه را به اتاق عملیات مشترک خود با سعودیها و آمریکاییها تحویل دادیم".
عبدربه درباره تعداد نیروهای حزبالله لبنان در یمن با توجه به گزارش اخیر شبکه سعودی العربیه در این زمینه گفت: "آنها از مدتها قبل حضور دارند و تعداد آنها کم است".
وی مدعی شد که اخیراً 2 ایرانی در یمن کشته شدهاند.
هادی در ادامه ادعاهایش خاطرنشان کرد: "ما 6 ایرانی را بازداشت کرده بودیم که برای ساخت کارگاه موشک گراد با برد 70 کیلومتر به یمن آمده بودند".
وی با این حال در پاسخ به این سؤال که اکنون چند ایرانی و نیروی حزبالله را در بازداشت دارد، مدعی شد: "حوثیها پس از سیطره بر صنعا آنان را آزاد کردند، و ما دیگر کسی را در بازداشت نداریم".
هادی همچنین داستان بازداشت یک نیروی اطلاعاتی سوری را مطرح و ادعا کرد: "آن فرد یک ایرانی بود که گذرنامه لبنانی داشت".
عبدربه منصور هادی در پاسخ به این سؤال که با توجه به محاصره زمینی، دریایی و هوایی یمن، چگونه ایران به این کشور سلاح میرساند، مدعی شد: "از قایقهای عادی ماهیگیران برای ورود به یمن از طریق سواحل بین المکلا و الغیضه استفاده میکند، یمن ساحلی طولانی بهطول 2600 کیلومتر دارد".
وی در پاسخ به این سؤال که آیا با ایرانیها بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم در ارتباط است، ادعا کرد: "آنان در (ارسال) سلاح و کشتیها دست دارند، و ما با هم صحبت نمیکنیم".
درحالی که انصارالله حدود یکسوم جمعیت یمن را تشکیل میدهند، عبدربه منصور هادی درباره آینده آنها در یمن گفت: "پایان همه آنها فرا خواهد رسید".
وی همچنین ادعا کرد حملات ائتلاف عربستان به یمن که از 11 ماه قبل بهصورت مستمر ادامه دارد، امنیت و ثبات را برای کشورهای عربی منطقه (خلیج فارس) به ارمغان آورد.
عبدربه منصور هادی کیست
"عبدربه منصور هادی" یکی از مهمترین بهانههای عربستان برای لشکرکشی به یمن به شمار میآید.
وی در 27 فوریه 2012 بهعنوان تنها نامزد ریاست جمهوری پس از کنارهگیری "علی عبدالله صالح" بهعنوان رئیس جمهور یمن معرفی شد.
با شدت گرفتن اعتراضهای مردمی علیه سیاستها و اقدامات عبدربه منصور هادی، وی سرانجام در 22 ژانویه 2015 در اقدامی برنامه ریزی شده از ریاست جمهوری استعفا داد و به عدن گریخت. هادی که از حمایت مستقیم عربستان برخوردار است در عدن خودش را دوباره رئیس جمهور یمن معرفی کرد. پس از مدت کوتاهی با آغاز حملات ویرانگر و مرگبار عربستان به یمن تحت عنوان "طوفان قاطعیت" بهبهانه بازگرداندن هادی به صنعا، وی به عربستان رفت. هادی بههمراه مزدورانش در عدن از حملات ائتلاف عربستان پشتیبانی میکند.
در این حملات تا کنون هزاران یمنی شهید و یا مجروح شدهاند.