عطوان افزود: عربستان سعودی به دلیل حمایت مالی از بعضی همپیمانان خود در لبنان و وعدۀ کمک 4 میلیارد دلاری برای تسلیح ارتش و نیروهای امنیتی لبنان، انتظار داشت که دولت و همه طوایف حاکمیت و کرامت خود را کنار بگذارند و زیر سلطه دولت سعودی باشند و علیه دشمنان آل سعود اعلام جنگ کنند .. و هیچ اهمیتی نمیدهد که این موضع گیری ها چه خطری برای امنیت لبنان و جامعه و بافت جمعیتی این کشور داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: نمیدانیم که عربستان سعودی از لبنان و نخست وزیر و نخبگان سیاسی این کشور چه میخواهد؟ آیا انتظار دارد که تمام سلام نخست وزیر لبنان سینه خیز از بیروت به ریاض برود تا بعد درخصوص بخشیدن این کشور فکر کند.
سردبیر روزنامه رأی الیوم افزود: لبنان از عربستان کمک مالی نخواسته بود بلکه عربستان چنین پیشنهادی را مطرح کرد.
وی افزود: ارتش لبنان متعلق به همه مردم این کشور است و عقیده آن مبتنی بر مقابله با هرگونه تجاوزگری اسرائیل می باشد. بنابراین توقف کمک مالی در درجه نخست به نفع رژیم صهیونیستی است و همچنین باعث کاهش توان آن در مقابله با تروریسم می شود.
عطوان با اشاره به قدرت بسیار زیاد حزب الله لبنان گفت: عربستان سعودی از حزب الله متنفر است و امیدوار بود که رژیم صهیونیستی در حملات سال 2006 آن را نابود کند .. درست مانند تلاشهای کنونی این کشور برای از بین بردن ائتلاف "حوثی – صالح". ولی حملات 31 روزه اسرائیل با پیشرفته ترین جنگنده ها و تانکهای آمریکایی موفقیت آمیز نبود.
عطوان خاطرنشان کرد، اقدامات عربستان باعث می شود لبنان وارد بحران و بی ثباتی و فتنه و شاید هم جنگ داخلی شود.
عطوان با اشاره به اتهامات و اهانتهای عربستان علیه حزب الله لبنان، تأکید کرد عربستان توصیفها و اهانتهایی را علیه حزب الله مطرح کرده که انسان از به زبان بردن آنها شرمگین می شود.
سردبیر روزنامه رأی الیوم خاطرنشان کرد، لبنان اشتباهی نکرده که عذرخواهی کند، آیا پاسداری از امنیت و ثبات کشور و تلاش از ورود به جنگ داخلی و طایفه ای، گناهی است که باید به خاطر آن عذرخواهی کرد؟ این سؤال را مطرح می کنیم ولی انتظار جواب نداریم.