اعزام نیروهای آمریکایی به شرق اروپا

به گزارشافکارنیوز،خبرگزاری آسوشیتدپرس اظهار کرد: یک مقام غربی روز شنبه اعلام کرد که آمریکا در حال بررسی موضوع استقرار حدود ۱۵۰ نظامی در شرق اروپا می‌باشد.

این مقام غربی اعلام کرد که این نظامیان برای رزمایش‌های نظامی که قرار است در هفته‌های آینده در لهستان و استونی آغاز می شود، در شرق اروپا مستقر شوند.

این رزمایش‌ها در حالی صورت گرفته است که روسیه نیروهای خود را در نزدیکی مرز اوکراین به حالت آماده باش درآورده است و همچنین غرب به ویژه آمریکا از الحاق منطقه «کریمه» به مسکو خشمگین است.

«چاک هیگل» وزیر دفاع آمریکا اوایل هفته اعلام کرد که آمریکا به دنبال راههایی است تا به همپیمانان ناتو خود تضمین دهد که تعهد زیادی به دفاع جمعی دارد.

«جان کربای» سخنگوی پنتاگون روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد ه مقامات آمریکا در حال بررسی طیفی از اقدامات به منظور تقویت آمادگی هوایی، دریایی و زمینی در اروپا هستند.

بر اساس این گزارش، رزمایش‌های زمینی در لهستان و استونی حدود دو هفته به طول خواهد انجامید اما چنین رزمایش‌هایی به صورت دوره‌ای در طول زمان ادامه دارد و برگزاری رزمایش در مکان‌های دیگر شرق اروپا نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد.

این مقام غربی اعلام کرد که هنوز تاریخ دقیقی برای استقرار یک شرکت نظامی که معمولاً از ۱۵۰ نظامی تشکیل شده است، معین نشده است اما هفته آینده احتمالاً اعلام می‌شود.

روز پنجشنبه هفته گذشته، هیگل در پنتاگون با «توماس زیمونیاک» همتای لهستانی خود دیدار کرد و به خبرنگاران گفت که به همراه همتای خود حوزه‌های جدیدی از همکاری نظامی از جمله نیروهای عملیات ویه، نیروهای هوایی و رزمایش‌های نظامی و آموزش نظامی پیدا کردند تا بتوانند روابط دفاعی دو کشور را تقویت کنند.

زیمونیاک در مصاحبه با روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست اعلام کرد که تصمیم به استقرار نیروهای زمینی آمریکا در لهستان در سطح سیاسی اتخاذ شده است و جزئیات آن در دست بررسی است.

بعد از آنکه روسیه ماه گذشته پیوستن کریمه به مسکو را اعلام کرد، آمریکا و شرکای غربی این کشور تمامی تلاش خود را به کار گرفتند تا مسکو را به انزوا بکشانند و تحریم‌هایی را علیه آن تحمیل کنند.

ناآرامیها در شرق اروپا اخیراً افزایش یافته است و غرب مسکو را عامل این ناآرامیها میداند و این اقدام آمریکایی میتواند به نوعی انتقام واشنگتن از روسیه به دلیل موضوع اوکراین به حساب آید. آمریکا پیش از این نیز با اعزام کشتی های جنگی به دریای سیاه تنش ها در این منطقه را به اوج خود رسانده است. این تحرکات نظامی در حالی صورت می گیرد که در نشست چهارجانبه پنجشنبه گذشته ژنو، طرفین بر تلاش برای برون رفت از بحران تاکید کردند!