مسمومیت غذایی گریبان شهروندان آمریکایی راگرفت

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، مقامات بهداشتی فدرال آمریکا اعلام کردند که میلیونها آمریکایی سالانه بر اثر مسمومیت مواد غذایی بیمار میشوند که اکثراQ شیوع بیماری ناشی از مواد غذایی سالمونلا یا نور و ویروس است.

بر اساس تحقیقات محققان از مراکز ایالات متحده برای کنترل و پیشگیری از بیماری، در سالهای ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰ تخم مرغ آلوده به سالمونلا به تنهایی ۲۲۳۱ نفر را بیمار کرده است.

هانا گولد، اپیدمیولوژیست ارشد در مرکز ملی بیماریهای آمریکا(CDC) درباره بیماریهای عفونی در حال ظهور از جمله بیماریهای زئونوز گفت: مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا تخمین زده‌اند که از هر ۶ آمریکایی یک نفر بر اثر بیماری ناشی از مواد غذایی بیمار می‌شود.

با توجه به CDC، بیش از ۱۵۰۰ مورد شیوع بیماری ناشی از مواد غذایی در سالهای ۲۰۰۹-۲۰۱۰ گزارش داده شده است که نزدیک به ۲۹،۵۰۰ بیمار گرفتار شده و ۱،۲۰۰ مورد در بیمارستان بستری شدند و ۲۳ مورد نیز جان خود را از دست دادند.

CDC اعلام کرد: علاوه بر سالمونلا در تخم مرغ، از علل شایع شیوع E. coli O۱۵۷ در گوشت گاو و کمپیلوباکتر در محصولات لبنی پاستوریزه نشده، است. علاوه بر تخم مرغ آلوده به سالمونلا، شیوع نیز در جوانه‌ها و سبزیجات، از قبیل گوجه فرنگی و فلفل است.

هر دو سالمونلا و نورو ویروس که آنفلوانزای کروز کشتی نامیده می‌شود، باعثمشکلات جدی در دستگاه گوارش می شود.

مارک سیگل، دانشیار پزشکی در مرکز پزشکی NYU Langone در شهر نیویورک، گفت: بیماریهای ناشی از مواد غذایی در ایالات متحده " اپیدمی " است و عدم بررسی محصولات غذایی وجود دارد.

گولد گف: آلودگی می‌تواند در هر قدم در طول زنجیره مواد غذایی از مزرعه تا چنگال اتفاق افتد.

وی گفت: هر کسی در پیشگیری از بیماریهای ناشی از مواد غذایی نقش دارد، از شروع پردازش در مزرعه تا رستورانها و خانه‌ها.

وی افزود: اگر مردم مراحل زیر را دنبال کنند، اغلب بیماریهای ناشی از مواد غذایی قابل پیشگیری هستند و کلید این پیشگیری عبارتند از: شستن دستها، ذخیره سازی و آماده سازی.

گولد گفت: پاکیزه نگه داشتن غذاها، نگهداری گوشت و فرآوردههای مواد غذایی و طبخ جداگانه به طور کامل. همچنین نگهداری فرآوردههای گوشتی و تخم مرغ در یخچال از دیگر کلیدهای پیشگیری از بیماری است