اسامی هیئت اعزامی به ریاض برای مذاکره

به نقل از العربیه، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین اعلام کرد که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و یوری یوشاکف، مشاور سیاست خارجی کرملین به دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای ملاقات با مقامات آمریکایی و مذاکره درباره پایان دادن به جنگ اوکراین و ازسرگیری روابط با واشنگتن، راهی عربستان شده‌اند.

پسکوف دراین‌باره گفت: قرار است آنها(لاوروف و یوشاکف) با همتایان آمریکایی‌شان دیدار کنند و عمده محور این ملاقات، احیای روابط به شدت پیچیده روسیه و آمریکاست.

وی افزود: این دیدار همچنین به تدارکات برای مذاکرات احتمالی بر سر حل و فصل مسئله اوکراین و سازمان‌دهی دیداری بین روسای جمهور(روسیه و آمریکا) اختصاص دارد.

سخنگوی کرملین از ارائه توضیحات بیشتر درباره گزارش رویترز مبنی بر حضور کریل دیمیتریِف، رئیس صندوق ثروت ملی روسیه به همراه هیئت اعزامی مسکو به ریاض خودداری کرد.

پیش‌تر مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا به منظور حضور در مذاکرات از پیش برنامه‌ریزی‌شده با مقامات روسیه به منظور پایان دادن به جنگ اوکراین، وارد عربستان شده است.

رویترز به نقل از منبعی آگاه نوشت که روبیو که دیروز با لاوروف تماس تلفنی داشت، به همراه مایک والتز، مشاور امنیت ملی و همچنین استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در امور خاورمیانه، در عربستان با مقامات روس دیدار خواهد کرد.