سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفته که تصمیم به عدم اعزام هیأت به دوحه تا زمانی که حماس به پیشنهاد جدید مذاکره جواب ندهد، انجام نخواهد شد.
این درحالی است که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین ( حماس ) نیز امروز اعلام کرد که این جنبش و سایر گروههای مقاومت فلسطین به هر توافقی که مبتنی بر «توقف تجاوز و عقب نشینی کامل رژیم صهیونیستی از نوار غزه و تبادل اسرا» باشد، با جدیت و دید مثبت نگاه خواهد کرد.
اسماعیل هنیه در بیانیهای در این باره اعلام کرد: جنبش حماس، با این دیدگاه که بیانگر اراده ملت فلسطین و مقاومت آن است، در حال مدیریت مذاکرات است.
رئیس دفتر سیاسی حماس با اشاره به اردوکشی شهرک نشینان صهیونیست در بیت المقدس تأکید کرد: گردنکشی صهیونیستها در بیت المقدس نشاندهنده آن است که این شهر مقدس، محور و مرکز تنش و رویارویی هاست.
هنیه تصریح کرد: ملت فلسطین تا زمان خروج اشغالگران از سرزمینشان و برپایی کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف از مبارزه دست برنخواهد داشت.
۲ روز پیش نیز جنبش حماس در بیانیهای با بیان اینکه (رژیم) اسرائیل اراده سیاسی برای مذاکره و دستیابی به توافق را ندارد، تاکید کرد: فقط با پیشنهادهایی که شامل آتشبس دائم، عقبنشینی اسرائیل از غزه و بازگشت آوارگان باشد، موافقت خواهیم کرد.
این جنبش با بیان اینکه طرح پیشنهادی جو بایدن رئیس جمهور آمریکا برای توافق آتش بس تفاوت زیادی با طرح پیشنهادی ندارد که این جنبش قبلا موافقت خود را با آن اعلام کرده بود، گفت: ما به پیشنهاد بایدن به شکل مثبت نگاه میکنیم و در مرحله بررسی آن قرار داریم و به زودی به آن پاسخ خواهیم داد.
پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر در بحرانهای داخلی و خارجی خود فرو میرود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتلعام، ویرانی، جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم اسرائیل این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروههای مقاومت را در یک منطقه کوچک که سالها در محاصره است، به تسلیم وادارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایتهای آشکار در غزه، از دست داده است.