- بر اساس اخبار غیر رسمی ۲۰ هزار نفر از مسلمانان میانمار به وسیله تندروهای بودایی کشته، شکنجه و از محل زندگی خود اخراج شده اند.
دولت میانمار معتقد است که مسلمانان روهینگیا باید از این کشور اخراج و به اردوگاههای پناهندگان سازمان ملل منتقل شوند. به همین دلیل این کشور محدودیتهایی را درباره تحرک مسلمانان اعمال و همچنین حق آنها برای برخورداری از زمین، تحصیل و خدمات عمومی را ضایع کرده است.
به گزارش افکارنیوز؛ مسلمانان روهینگیا بنا به دلایلی واهی به حاشیه رانده شدهاند؛ تعلق مسلمانان به کشورهای دیگر و مهاجرت از موطن اصلی دلایلی است که میانمار در پناه سکوت مجامع بین المللی در صدد حذف و قتل عام آنها است.
دولت میانمار ادعا می کند که مسلمانان این کشور متعلق به سه کشور متفاوت هستند. برخی از آنها از چین، برخی دیگر از بنگلادش و برخی دیگر نیز از کشور دیگری مهاجرت کردند که در گذشتههای دور وجود داشته است.
به عقیده کارشناسان پاکسازی این قوم به طور قطع یک تراژدی بین المللی است چراکه این روند در ۳۰ سال گذشته ادامه داشته اما هیچ اطلاعاتی در این خصوص منتشر نشده است. سکوت مجامع مدعی حقوق بشر و افرادی همچون خانم آنگ سان سوچی، برنده جایزه صلح نوبل در برابر مشکلات این گروه اقلیت در میانمار نشانه وقوع یک نسل کشی دیگر همانند کشتار صربرنیتسا است.
یعنی زمانی که صربها استقلال بوسنی را به رسمیت نشناختند و صدها هزار مسلمان این کشور را قتل عام کرده و مدعیان حمایت از حقوق بشر در طول چند سال هیچگونه اقدام جدی صورت ندادند.
این در حالی است که رژیم جعلی صهیونیستی به بهانه کشتار یهودیان در جریان هولوکاست سال ها است که به قتل عام مسلمانان در فلسطین اشغالی اقدام و سرزمین آنها را اشغال کرده اند. اقدامی که از سوی مجامع مدافع حقوق بشر نادیده گرفته شده و دولت های بزرگ به حمایت از آن پرداخته اند.
* ۲۰ هزار مسلمان میانماری؛ کشته، زخمی و آواره
بر اساس اخبار غیر رسمی ۲۰ هزار نفر از مسلمانان میانمار به وسیله تندروهای بودایی کشته، شکنجه و از محل زندگی خود اخراج شده اند. بر اساس این گزارشات، در منطقه راخینه ۲۹ نفر کشته و بیش از ۳۰ هزار نفر هم از محل زندگی خود آواره شده اند. رویترز گزارش داده که بیش از ۲۵۰۰ خانه به آتش کشیده شده است.
به گزارش افکارنیوز، در همین رابطه دیلی تلگراف نیز اعلام کرده که در ماه گذشته بیش از ۸۰ مسلمان در این منطقه کشته شده اند. طبق آخرین اخبار مسلمانان میانمار در غرب آفریقا در بدترین شرایط به سر می برند و در چند روز گذشته بیش از ۱۰۰ نفر از آنها کشته شده اند.
* روند جنایت دولت میانمار در ماه های اخیر
سایت خبری ابانا در گزارشی روند این جنایات را در ماه های اخیر منتشر کرده است:
۳ ژوین ۲۰۱۲
در پی کشف جسد سوخته یک دختر بودایی در میانمار، بودائیان با متهم کردن مسلمانان به این اقدام، به کشتار مسلمانان پرداخته و ۷ مسلمان را در یک اتوبوس کشتند.
۹ ژوین ۲۰۱۲
گروهی از سربازان میانماری بدون هیچ گونه توجیهی به روستایان مسلمان میانمار شلیک کردند. هیچ کسی به زخمی های این فاجعه کمک نکرد و همگی آنها مردند.
۲۳ ژوئن ۲۰۱۲
پلیس صدها مسلمان میانماری را دستگیر کرد و آنها را به مکانی نامعلوم برد. تعدادی از بوداهای میانماری قران را پاره پاره کرده و پلیس هم هیچ عکس العملی از خود نشان نداد.
۲۴ ژوئن ۲۰۱۲
تعداد صد نفر از دستگیر شدگان مسلمان همراه با افراد فوت شده زنده به گور شدند.
۲۶ ژوئن ۲۰۱۲
در همان روز که ۱۰۰ نفر زنده به گور شدند، خانه یک رهبر روستایی به وسیله بودایی ها به آتش کشیده شد.
۲۹ ژوئن ۲۰۱۲
پلیس از نماز خواندن مسلمانان جلوگیری کرد.
۱ جولای ۲۰۱۲
نیروهای دولتی با هجوم به چندین روستا، به زنان مسلمان تجاوز کرده و جوانان روستایی را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
۳ جولای ۲۰۱۲
یک مسلمان به دست بودایی ها کشته شد. این مسلمان لباس دولتی به تن داشت و بودایی ها شایعه کردند که خود مسلمانان این عمل را انجام داده اند.
۴ جولای ۲۰۱۲
بودایی های تندرو به ۳ مسلمان در یک فروشگاه حمله کردند و سپس آنها را با خود به مکانی نامعلوم بردند. هنوز از سرنوشت آنها خبری در دست نیست.
۵ جولای ۲۰۱۲
یک مسلمان توسط پلیس میانمار دستگیر شد و به مکانی نامعلوم برده شد. هنوز هیچ خبری از این فرد در دسترس نیست.
۷ جولای ۲۰۱۲
بوداییهای تندرو با یورش به یک روستا از رئیس آنجا خواستند تا ۱۰۰ مسلمان را به آنها تحویل دهد. بعد از اینکار، آنها دست دو نفر را قطع کردند و به تعدادی از آنها شلیک کرده و آنها را کشتند.
با این که جنایت اخیر در میانمار از جمله شنیع ترین جنایات در چند سال گذشته بوده است، کشورهای مدعی حقوق بشر هنوز هیچ نظری در این مورد اعلام نکرده و طوری رفتار می کنند که انگار هیچ اتفاقی در این منطقه از دنیا نیفتاده است.
حداقل انتظاری که از سران کشورهای مدعی حقوق بشر می رود این است که این حرکت را محکوم کنند و از سازمان ملل بخواهند که با اعزام نیروهای حافظ صلح از ادامه این روند جلوگیری کند. تنها اقدام جدی صورت گرفته در این خصوص تظاهرات خیابانی مردم اندونزی بوده که ضمن محکومیت این جنایات، خواستار دادگاهی کردن عاملان این جنایت شده اند.
نسل کشی مسلمانان در سکوت مدعیان حقوق بشر؛
فاجعه کشتار صربرنیتسا درانتظار مسلمانان میانمار
سکوت مجامع مدعی حقوق بشر در برابر مشکلات مسلمانان در میانمار نشانه وقوع یک نسل کشی دیگر همانند کشتار صربرنیتسا است.