این منابع که خواستند نامشان فاش نشود به الجزیره گفتهاند که افرادی که محکومیت بالا دارند نیز در میان کسانی که اسرائیل با آزادی آنها موافقت کرده، دیده میشود.
این منابع افزودند که آزادی این ۴۰۰ نفر در مقابل ۴۰ اسیر زن اسرائیلی و سالمند این رژیم انجام خواهد شد.
شبکه العربیه پبشتر در گزارشی اعلام کرد که دوحه پایتخت قطر روز دوشنبه میزبان دور جدیدی از گفتگوها درباره آتش بس در غزه بود که با حضور نمایندگان رژیم صهیونیستی و نمایندگان حماس و میانجیهایی از قطر، مصر و آمریکا برگزار شد.
العربیه هدف از این مذاکرات را دستیابی به توافقی در مورد آتش بس در نوار غزه و تبادل اسیران فلسطینی و رژیم صهیونیستی دانست.
بر اساس این گزارش، رسانههای رژیم صهیونیستی پیش بینی کردند که در این دوره از مذاکرات درباره فهرست اسامی اسرای رژیم اسرائیل و هویت اسیران فلسطینی که آزاد خواهند شد و همچنین شرایط آتش بس و بازگشت محدود غیرنظامیان به شمال نوار غزه بحث و گفتگو شود.
از سوی دیگر، بر اساس گزارش روزنامه «جروزالم پست»، پیشتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل درخواست کرده بود که اسرای فلسطینی که برای آنها احکام حبس طولانی مدت صادر شده است بلافاصله پس از پایان معامله با جنبش حماس، به خارج از فلسطین منتقل شوند.
این روزنامه در عین حال اشاره کرد که درخواست نتانیاهو هنوز با میانجیها که با هدف دستیابی به توافق بین رژیم اسرائیل و جنبش حماس حضور دارند، مورد بحث قرار نگرفته است.
اوایل ماه جاری میلادی نیز قاهره میزبان مذاکراتی در سطح بالا بین هیأتهای آمریکایی، قطری و رژیم اسرائیل برای توقف جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه بود، اما این مذاکرات به هیچ نتیجه قابل توجهی منجر نشده است.
روز شنبه هفته جاری نیز کابینه جنگ رژیم اسرائیل اجازه داد که هیاتی از سوی این رژیم برای ادامه مذاکراتی که در روزهای اخیر در پاریس با هدف دستیابی به توافق آتش بس در غزه که شامل آزادی اسیران صهیونیست برگزار خواهد شد، به قطر اعزام شود.
پیشتر یک هیأت از رژیم اسرائیل به ریاست «دیوید بارنیا» رئیس موساد روز جمعه گذشته برای پیگیری پروژه آتش بس که در پایان ماه ژانویه (بهمن) در پایتخت فرانسه با همتایان آمریکایی و مصری او و نخست وزیر قطر مورد بحث قرار گرفته بود، راهی پاریس شد.