روزنامه اسرائیل الیوم روز گذشته به نقل از «عمیحای الیاهو» نوشت: «باید بدانیم که چه چیزی ممکن است آن ها(فلسطینی ها) را بترساند و مجبور کند از غزه خارج شوند، زیرا مرگ آن ها را نمی ترساند؛ باید راهی برای نابودی آن ها بیابیم».
وی درباره کشته شدن اسیران صهیونیست در بمباران غزه که در اختیار مقاومت فلسطین هستند نیز گفت که «جان آن ها با ارزش تر از جان نظامیان نیست، باید بپذیریم که جنگ تلفات دارد».
سخنان ضدانسانی الیاهو به سرعت با واکنش های بین المللی و حتی واکنش نخست وزیر رژیم صهیونیستی و ساکنان سرزمین های اشغالی مواجه شد. بنیامین نتانیاهو تلاش کرد تا از بار مسئولیت گفته های وزیرش شانه خالی کند و گفت که «گفته های عمیحای الیاهو در مورد ریختن بمب اتمی روی غزه جدا از واقعیت است».
البته این سخنان ضدانسانی، اولین واکنش مقامات تل آویو به ادامه جنایات در غزه نیست؛ چندی پیش اسحاق رابین نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی هم گفته بود که «امیدوارم روزی بیدار شوم و ببینم که غزه در دریا غرق شده است».
"اسحاق هرتزوگ"، رئیس رژیم اسرائیل نیز چندی قبل، ساکنان غزه را مستحق «مجازات دستهجمعی» در جریان تجاوزگری کنونی به این منطقه دانسته بود، زیرا گفته بود که آنها از حامیان جنبش «حماس» هستند.
در دهم اکتبر یعنی ۳ روز پس از آغاز جنگ غزه هم، "یوآو گالانت"، وزیر جنگ اسرائیل، ساکنان غزه را "حیوانات انسان نما" توصیف کرده بود.
گالانت طی جلسه ای در فرماندهی جنوبی ارتش اسرائیل گفته بود: «من دستور محاصره کامل غزه را داده ام؛ برق و غذا نخواهد بود؛ ما با حیوانات انسان نما می جنگیم و بر اساس آن عمل می کنیم».
در همان زمان توصیف گالانت از ساکنان غزه مورد انتقاد شدید بین المللی قرار گرفت، به ویژه از سوی سازمان حقوق بشر دیده بان حقوق بشر، که اعلام کرد سخنان وی "دعوت برای ارتکاب جنایات جنگی" است.
هدف تل آویو از مطرح کردن موضوع چیست؟
کارشناسان مسایل منطقه معتقدند که سخنان الیاهو با هماهنگی اکثر مقامات رژیم صهیونیستی بوده و نشان از خوی پلید صهیونیست ها دارد که در آن چند نکته نهفته است:
اول این که، سخنان الیاهو نشان می دهد که رژیم صهیونیستی دارای بمب اتمی است و هیچ منعی در استفاده آن برای خود متصور نیست.
دوم این که، صهیونیست ها به دنبال کوچاندن مردم غزه به جای دیگر (همچون صحرای سینا) با ایجاد جوّ ترس و نگرانی در میان مردم این منطقه و اشغال آن هستند.
سوم این که، سکوت مقامات غربی نشان داد که آنها علیرغم اعتراضات مردم کشورهایشان به سیاست های ضدانسانی مقامات تل آویو، در کنار رژیم صهیونیستی هستند و از آن رژیم جنایتکار حمایت همه جانبه می کنند.
چهارم این که، این تهدید نشان داد که نظامیان رژیم صهیونیستی به رغم ادعای پیشروی در خاک غزه، عملا در تله رزمندگان مقاومت گرفتار شده و لحظه به لحظه بر تلفات آنها افزوده می شود و تنها راه خروج آنها از این شرایط استفاده از گزینه جدید می باشد.
پنجم این که، واکنش های مقامات تل آویو و بعضا اعتراضات نسبت به سخنان الیاهو نشان داد که اختلافات شدیدی میان اعضای کابینه رژیم صهیونیستی حتی در زمان جنگ کنونی حاکم است.
نتیجه:
با وجود نسلکشی و نقض آشکار حقوق بشر در غزه از سوی رژیم غاصب صهیونیستی که از ۱۵ مهرماه و با آغاز عملیات طوفان الاقصی آغاز شده نشان داد که به رغم جنگ ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی در غزه و ریختن بمب هایی به میزان دو بمب اتمی بر سر ساکنان آن و شهادت حدود ۱۰ هزار فلسطینی، ارتش رژیم صهیونیستی نتوانسته به هیچ یک از مقاصد خود در این جنگ دست یابد، از این رو کارشناسان مسایل منطقه سخنان نتانیاهو درباره الیاهو را کاذب دانسته و معتقدند که نخست وزیر رژیم صهیونیستی فیلم بازی می کند و وزیرش را برای سنجش افکار عمومی جلو انداخته تا ببیند که نتیجه سخنان او چه می باشد و چگونه می توان از باتلاق جنگ غزه خارج شد.
در مجموع باید گفت که هدف سران رژیم صهیونیستی از مطرح کردن استفاده از بمب اتم در غزه نشان از عجز و ناتوانی ارتش رژیم صهیونیستی و سران تل آویو در مقابله با رزمندگان مقاومت فلسطین در جنوب سرزمین های اشغالی و همچنین مقابله با رزمندگان حزب الله در شمال این سرزمین دارد.