مقاومت اسلامی لبنان در بیانیهای در این باره اعلام کرد: مجاهدین ما همزمان با موشک و سلاحهای مناسب به تعدادی از مواضع ارتش رژیم اشغالگر حمله کردند.
در این بیانیه آمده است: مواضعی که هدف قرار گرفتند؛ «جل العلم»، «الجرداح»، «حدب البستان»، «المالکیه» و «المطله» بودند.
مقاومت اسلامی لبنان در ادامه اعلام کرد: هدف قرار گرفتن این مواضع رژیم اشغالگر منجر به انهدام تجهیزات فنی و تلفات مستقیم در صف نظامیان آن شد.
ظهر امروز، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی در شمال سرزمین های اشغالی در مناطق الجرداح، حدبالبستان، جلالعلم، المالکیه، المطله و ریشا هدف حملات راکتی قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، در نتیجه حملات مقاومت لبنان، صدای آژیر خطر در منطقه الجلیل در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد.
ارتش رژیم صهیونیستی نیز اطراف شهرک های یارین، مروحین و ام التوت در جنوب لبنان را به شدت گلوله باران کرد.
به گزارش ایرنا، سخنرانی دبیر کل حزب الله لبنان در روز گذشته، اولین اظهار نظر وی از زمان شروع عملیات طوفان الاقصی بود. بسیاری از کارشناسان مسائل راهبردی، سخنرانی سید حسن نصرالله را پیش از انجام آن، تعیین کننده راهبرد آینده جنگ غزه اعلام کرده بودند.
دبیر کل حزب الله لبنان، تداوم حملات علیه مقاومت فلسطین در غزه و حمله پیشدستانه به لبنان را خط قرمز مقاومت اعلام و احتمال ورود جدی تر به جنگ را رد نکرده بود.
در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و ستم رژیم صهیونیستی علیه فلسطینی ها، نیروهای مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
حمایت غرب از رژیم صهیونیستی به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی برای تل آویو در ادامه کشتار بیرحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.
نگرانیهای جهانی به فاجعه انسانی و کشتار بی ترحم مردم غزه و درخواست ها برای متوقف کردن ماشین کشتار رژیم اسراییل، رو به افزایش است اما رژیم صهیونیستی همچنان بی وقفه بر حملات خود ادامه داده و سخنگوی ارتش این رژیم می گوید که اصلا مساله آتش بس مطرح نیست و در واقع همه برنامه ها و طرح های این رژیم برای جنگ، کشتار و ویرانی بیشتر است.
تداوم بمباران غزه و کشتار زنان و کودکان فلسطینی در حالی ادامه دارد که کشورهای غربی حامی رژیم صهیونیستی تاکنون هرگونه قطعنامه آتش بس در شورای امنیت را وتو کرده و یا به جای تلاش برای توقف کشتار و بمباران فلسطینیان، به دنبال تصویب قطعنامههایی در حمایت بیشتر از تلآویو هستند.