به گزارش افکارنیوز، "علي الفايز" به العالم، گفت: یک گروه پليس انگليس از مزدورانی هستند که به رژیم آل خلیفه برای سركوب انقلابیون کمک می کنند؛ و فعالیت این گروه نشان می دهد که اوضاع تغييری نكرده و انگلیس همچنان درصدد حضور در خاك بحرين است.
این فعال سیاسی بحرینی با اشاره به وجود اتاق عملیات متشکل از چند کشور در بحرین، افزود: نیروهای انگلیسی اوضاع بحرین را به دقت دنبال می کنند، زیرا سرنوشت بحرین به یاری خداوند به زودی مشخص خواهد شد.
الفایز خاطرنشان کرد: آمریکایی ها و انگلیس ها می خواهند در خاک بحرین باقی بمانند؛ به همین منظور شمار زیادی از افسران خود را به بحرین اعزام کرده اند تا از نزدیک تحولات این سرزمین را رصد کنند.
الفايز گفت: آمريكا و انگيس مكمل نقش يكديگر در بحرين هستند و ماموريت گروه پليس اسكاتلنديارد جاسوسي و سركوب انقلاب مردم بحرين است، نه محدود كردن نقش آمريكا در اين كشور.
شناسه خبر:
۱۱۸۴۷۳
ماموریت ویژه اسکاتلندیارد در بحرین
فعال سیاسی بحرینی، از حضور یک گروه ویژه پلیس اسکاتلند یارد در بحرین برای جاسوسی و کمک به سرکوب انقلابیون خبر داد.
۰