فرماندهی پلیس کربلای معلی از آغاز اجرای طرح امنیتی ویژه نیمه شعبان خبر داد.
«احسان الاسدی» مدیر رسانه ای پلیس کربلا در این باره گفت: اجرای طرح امنیتی ویژه زیارت نیمه شعبان پس از تصویب آن توسط وزیر کشور، آغاز شد.
وی افزود: نیروهای امنیتی در استان کربلا و نیروهای میهمان از دو وزارتخانه دفاع و کشور در چارچوب این طرح، وظایف خود را به منظور تامین امنیت زیارت نیمه شعبان آغاز کردند و در کنار آن فعالیتهای اطلاعاتی و پشتیبانی هوایی نیز آغاز شده است.
به همین مناسبت روزهایی سه شنبه و چهارشنبه به مناسبت نیمه شعبان در کربلای معلی تعطیل شده است.
حرم امام حسین (ع) در کربلا، همه ساله در نیمه شعبان شاهد مراسم باشکوهی است.
در آستانه نیمه شعبان، زائران حسینی در بین الحرمین کربلای معلی به تعداد سالهای عمر امام زمان (عج) شمع روشن کردند.
نیمه شعبان از مهم ترین شب های زیارتی سالار شهیدان (ع) در کربلاست و هر سال جمع بزرگی از شیعیان از سراسر عراق و دیگر کشورها به این مناسبت به کربلا سفر می کنند.
از سوی دیگر تولیت مقدس امام حسین(ع) در راستای تلاشهای خود برای پذیرایی از زائران و ارائه بهتر خدمات، از نزدیک بودن تکمیل شهر زیرزمینی در کربلا با گنجایش یک میلیون زائر خبر داد.
«حسین رضا مهدی» رئیس بخش طرحهای فنی مهندسی عتبه حسینی گفت: طرح توسعه آستان مقدس حسینی بزرگترین طرح اجرایی تاریخ در این مکان است.
وی افزود: مساحت این طرح حدود 500 هزار متر مربع است و قابلیت گنجایش یک میلون زائر را دارد.
وی ادامه داد: مدیریت عتبه حسینی همواره از ناتوانی در پذیرایی از جمعیت بالای زائران رنج می برد؛ چراکه این جمعیت در مراسمی مانند زیارت عرفه، شبهای جمعه و ماه رمضان به چند میلیون نفر می رسد و در ایام ماه شعبان و اربعین حسینی از 20 میلیون نفر نیز فراتر می رود.
این در حالی است که مساحت آستان حسینی کمتر از 15 هزار متر مربع بوده و توانایی پذیرایی از این خیل گسترده زائران را ندارد؛ بنابراین تصمیم به توسعه مساحت عتبه حسینی به 500 هزار متر مربع یعنی 33 برابر مساحت موجود گرفته شد تا ظرفیت پذیرایی همزمان از یک میلیون زائر ایجاد شود.
وی افزود: این طرح از 2010 با دستور شیخ «عبدالمهدی الکربلایی» تولیت عتبه حسینی آغاز شد که شامل دو بند بود. اولین مورد شامل ایجاد طرح اولیه برای مواردی از جمله ساختمان ها، تأسیسات، جاده ها و تونل ها بود که در این طرح گنجانده شده بود؛ دومین مورد نیز خرید املاک و مستغلات مجاور عتبه مانند هتلها، مغازهها و خانهها به منظور ایجاد فضای کافی برای ایجاد یک شهر زیرزمینی بود.